EBEA SELECT

Löydä suunnitelmaasi sopivin EBEA®-parvekeliitos

Peikko Designer® EBEA SELECT on ilmainen, selainpohjainen esivalintatyökalu rakennesuunnittelijoiden käyttöön. Sen avulla on helppo valita suunnitelmaasi sopivin EBEA®-parvekeliitos. EBEA SELECT -työkalu tekee suunnittelusta nopeampaa ja varmempaa, tarjoaa nopeasti soveltuvat liitokset ja luo samalla valmiin tuotelistauksen tarjouspyyntöä varten.

Voit käyttää EBEA SELECT -esivalintatyökalua Peikko Designer® -tunnuksillasi. Sisäänkirjautuminen ei ole välttämätöntä, mutta se mahdollistaa tarjouspyynnön luomisen yhdellä klikkauksella. EBEA SELECT on online-työkalu, jota ei tarvitse asentaa päätelaitteelle, ja käytössäsi on aina viimeisin versio palvelusta.

Aloita käyttö

Ohjelman käyttö

Aloita valitsemalla pakolliset parametrit, jonka jälkeen ohjelma ehdottaa sinulle sopivia EBEA®-parvekeliitoksia. Voit valita suunnitelmaasi parhaiten sopivat tuotteet tai kustomoida jokaista mallia niin, että ne täyttävät vaatimukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso EBEA SELECT tutorial-video

Huomioithan, että kaikkia malleja ei ole saatavilla Suomen markkinoilla. Tarkista saatavilla olevat mallit suomenkielisestä teknisestä manuaalista.

EBEA®-tuotesivu

Kuvat

Muut Peikko Designer® -modulit

Pilariliitokset

Suunnittele ja mitoita Peikon pilarikengät ja ankkuripultit pilarielementin liitokseen tai Peikon ankkuripultit teräspilarin perustusliitokseen.

Kiinnityslevyt

Valitse ja laske Peikon kiinnityslevyt joko vakiokokoisina tai suunnittele rakenteeseesi sopivat erikoismittaiset kiinnityslevyt.

Lävistysraudoitus­järjestelmä

Suunnittele lävistysraudoitusjärjestelmä tasapaksuille laatoille, maanvaraisille laatoille ja anturoille.