Vierumäki Resort Hotel, Vierumäki, Suomi

  • Rakennuksen tyyppi:
  • Hotellit
Kartta koko ruudulle Sulje

Vierumäelle kaivattiin uutta, korkeatasoista majoitustilaa lisäpalveluineen. Uusi hotellikokonaisuus valmistui Peikon runkojärjestelmän avulla kesällä 2010.

Suuri 18 000 m2 tilat käsittävä hotelli rakentui nopeasti vuosien 2009-2010 välisenä aikana. 200 hotellihuoneen lisäksi suosittu kotimaan lomakohde sisältää monipuolisen kokousosaston ja useita ravintoloita. Kävijöitä houkuttelevat myös kylpylä, viihdekeilahalli sekä avara kokoontumispaikka "Plaza" erikoismyymälöineen. Peikon tarjoaman runkojärjestelmän avulla rungon asennustyöt saatiin suoritettua nopeasti ja projektissa päästiin vauhdilla eteenpäin.

Rungon Deltapalkkien ja liittopilareiden lisäksi Peikko toimitti kohteeseen ankkurointipultteja sekä pilarikonsoleita. Toimitus käsitti yhteensä noin 1900m Deltapalkkia ja yli 190 liittopilaria.

Lue lisää down-arrow.png

Olosuhteisiin nähden kaikki on mennyt hyvin. Deltapalkkien ja liittopilarien asennukset sujuivat hyvin, eikä takapakkia ole tullut oikeastaan missään vaiheessa. Näin kireässä aikataulussa on tärkeää, että työvaiheet sujuvat niille asetetussa raamissa. Yksi Deltapalkkien suurimmista eduista onkin niiden asentamisen nopeus.

Eila Pasanen, SRV Toimitilat

Hankkeen tiedot

Hankkeen koko:
18 000 m2
Rakennusliike:
SRV Rakennus Oy
Rakennesuunnittelija:
Pöyry Oy
Arkkitehti:
Anita Höttönen, Pöyry Architects Oy
Toimitusvuosi:
2009
Valmistumisvuosi:
2010

Ota yhteyttä