Kärkkäinen, Lahti, Suomi

  • Rakennuksen tyyppi:
  • Kauppakeskukset
Kartta koko ruudulle Sulje

Korkealaatuinen ja huoltovapaa lattia on ensisijaisen tärkeä, kun puhutaan suuren volyymin tavarataloista ja muista teollisuuslaitoksista. Lattioiden laatu ja kestävyys ovat arvokkaita ominaisuuksia myös J. Kärkkäiselle, jonka 36 000 m2 suuruisen erikoistavaratalokiinteistön liikuntasaumoihin toteutettiin erikoisraudoite, jossa säilytettiin TERA Jointin parhaat ominaisuudet.

J. Kärkkäisen massiivisen, kahteen kerrokseen rakentuvan tavaratalon ontelolaattojen pintavalujen liikuntasaumojen tuotannossa ei turhia aikailtu, sillä tilauksen ja toimituksen välissä vierähti alle kaksi viikkoa. Tilaus oli Peikon mittapuussa kookas: Hartelan isännöimälle työmaalle Lahden Renkomäkeen toimitettiin pikavauhdilla yli 600 juoksumetriä yksilöllisesti räätälöityä TERA Joint -liikuntasaumaa. Koska tuote oli tulossa paikkaan, johon vakiosauma ei käynyt, päädyttiin lopulta erikoisraudoitteiseen. Se suunniteltiin pikaisella aikataululla Englannissa. Tällä yksilöllisellä räätälöinnillä saatiin toteutettua asiakkaan tarpeisiin vastaava tuote, jossa säilyivät TERA-Jointin parhaat ominaisuudet.

J. Kärkkäisen Renkomäen tavaratalokiinteistössä on runsaasti matalia rakenteita, joihin ei ollut olemassa vakiosaumaa. Peikon valmistamalla erikoisraudoitteella lattian yläpintaan saatiin luja ja suora sauma, jossa ei ole rispaantuvia ja helposti murenevia betonireunoja. Nyt kun lattia on tehty huolella, voi tavaratalo keskittyä toimintaansa, eikä heidän tarvitse korjailla saumoja päivittäisten kiireiden keskellä.

Lue lisää down-arrow.png

Erikoisraudoitteiden asennus kävi näppärästi ja pintavalun jälkeen saumat näyttävät todella siisteiltä.

Niko Tolppala, työmaamestari

Ota yhteyttä

Heikki Jäämaa

Heikki Jäämaa

Myyntijohtaja

Mobiili 040 712 3432
[email protected]