Harjavallan liikunta- ja uimahalli, Harjavalta, Suomi

  • Rakennuksen tyyppi:
  • Muut julkiset rakennukset
Kartta koko ruudulle Sulje

Elokuussa 2013 valmistunut Harjavallan liikunta- ja uimahalli on malliesimerkki hankkeesta, joka erittäin tiukasta aikataulusta huolimatta eteni suunnitellusti ja vailla hallitsemattomia riskejä. Tärkeä osansa tavoitteen toteutumiseksi oli pätevällä suunnittelulla ja luotettavilla materiaalitoimituksilla.

Aikataulultaan tiukassa kohteessa korostuu hankinnan ja toimitusten täsmällisyyden lisäksi se, että kaikki materiaalit, kiinnikkeet ja liitososat ovat virheettömiä. ”Peikko ansaitsee tässäkin suhteessa kiitoksen. Yhtään virheellistä tuotetta ei sieltä ole työmaalle lähetetty. Pultit ovat sopineet muttereihin täsmälleen ja muutoinkin mittatarkkuus on ollut kohdallaan”, Mika Kangasniemi toteaa.

Virheettömyydestä ansaitsee kiitoksen luonnollisesti myös kohteen rakennesuunnittelija, jonka laskemien ja piirtämien mittojen perusteella pultit ja muut liitososat ja kiinnikkeet on sovitettu työmaalla paikalleen. ”Monimuotoisessa kohteessa erilaisten liitosvaihtoehtojen ja liitoksiin kohdistuvien kuormitusyhdistelmien tarkastelu on Peikko Designer® suunnitteluohjelmalla helppoa ja nopeaa”, kertoo kohteen rakennesuunnittelija Tero Korpela Ramboll Filnad Oy:n Porin aluetoimistosta. Korpela kertoo käyttävänsä Peikko Designer®:ia erityisesti peruspulttien ja pilarikenkien mitoituksessa.

Lue lisää down-arrow.png

Tavara on tullut sovitusti, oli sitten heinäkuu tai mikä tahansa muu kuukausi. On asiakkaan edun mukaista ajattelua pitää perustuotteissa myös valmisvarastoa, kuten Peikolla on vakiokäytäntönä

Rami Viitasaari, Tuotantojohtaja, MVR-Yhtymä

Hankkeen tiedot

Hankekehittäjä:
Harjavallan kaupunki
Rakennusliike:
MVR-Yhtymä Oy
Rakennesuunnittelija:
Ramboll Finland Oy
Arkkitehti:
Arkkitehtuuritoimisto Arktes Oy
Valmistumisvuosi:
2013

Ota yhteyttä

Vuokko Pussinen

Vuokko Pussinen

Myyntipäällikkö

DELTABEAM® ja DELTABEAM® Frame

Mobiili 040 503 8677
[email protected]