Projekti päätyyn asti Peikon kanssa

Valitsemalla kaikissa hankkeen vaiheissa ensisijaisesti Peikon tuotteet, saat ylivoimaisen kokonaisedun. Peikon tuotteet täydentävät toisiaan ja edesauttavat osaltaan nopeampaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää tapaa rakentaa. Peikon tuotteet on suunniteltu yhteensopiviksi ja niiden laatu perustuu kattaviin testaustuloksiin.

Kun tuotevalikoimaan yhdistetään saumaton yhteistyö Peikon ammattilaisten kanssa, varmistetaan rakentamisen korkea laatu läpi koko hankkeen.

Parhaat ketjut rakentamiseen

Peikolta saat kaikille pelikentille ja kaikkiin hankkeisiin parhaat ketjut. Jokainen Peikon tuote eli tiimipelaaja hoitaa oman osuutensa suvereenisti ja täydentää toinen toistaan. Näin varmistetaan, että hankkeessa mennään päätyyn asti parhaalla mahdollisella lopputuloksella.

Peikon ketjujen varaan kelpaa laskea vähän raskaampiakin taakkoja. Pelit pysyvät pystyssä kun ne vahvistetaan teräksenlujilla tiimipelaajilla. Kovaa peliä kestävät myös maalivahdit, jotka ovat koko kentän kantava tuki ja varmistavat ettei betoniverkko heilu!

Voittava pelitaktiikka

1-0 Koko paketti kustannustehokkaasti yhdeltä toimijalta
Säästöt näkyvät viivan alla.

2-0 Toimitusvarmuus
tuotteet siellä missä pitääkin, lyhyellä toimitusajalla ja oikeaan aikaan.

3-0 Standardoidut liitokset
Varma ja testattu ratkaisu toimii niin kuin pitääkin.

4-0 Tutut tuotteet. Sukkela ja suvuja asennus työmaalla.

Aikalisä: Yllättävä tilanne työmaalla? Hoidamme ongelmatilanteet tyylillä.

5-0 Osaava tekninen tuki. Viedään yhdessä hankkeesi päätyyn asti.

6-0 Apua suunnitteluun. Kerro, mitä tarvitset ja me toteutamme sen.