ZOHO valitsi Peikon Deltapalkin uuden kampusalueensa pysäköintitiloihin Intian Chennaissa

Johtava intialainen IT-ohjelmistotalo ZOHO on aloittanut suuren Estancia-kampusalueen rakennuttamisen Intian Chennaihin. Peikko on saanut merkittävän tilauksen ja toimittaa kampuksen pysäköintitilojen runkorakenteisiin yli kuusi kilometriä Deltapalkkeja ja yli 2 000 kappaletta PCs-piilokonsoleja. Toimitukset ajoittuvat heinäkuun ja joulukuun 2016 välille. Deltapalkit toimitetaan Peikon Ras Al Khaimahin tehtaalta Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista. 

14-kerroksisen kampuksen ensimmäisen rakennuksen läheisyydessä sijaitsevan pysäköintitalon arkkitehtonisesta suunnittelun on tehnyt Rogers Consultants ja rakennesuunnittelun Melior Structural Solutions. Rakenneratkaisu on betonirunko yhdistettynä Deltapalkkiin. Rungon pystytyksestä ja betonielementtien toimituksesta vastaa chennailainen VME Precast. 

“Tämä ZOHO:n projekti on Peikon ensimmäinen Deltapalkki-toimitus Intiaan. Deltapalkki mahdollistaa nopean rungon rakentamisen ja hoikan rakenteen. Matalat välipohjat yhdistettynä pitkiin jänneväleihin mahdollistavat väljät, valoisat ja helppokäyttöiset pysäköintitilat. Deltapalkki on ihanteellinen ratkaisu Aasian markkinoille, missä sekä arkkitehtoniset että loppukäyttäjävaatimukset nopeasta rakennusprosessista ja joustavista tilajärjestelyistä ovat kasvussa”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen. 

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,
GSM: 050 384 3001, email: [email protected] 

Paulius Bulota, General Manager, Peikko Gulf LLC, vastuussa Peikon myyntitoiminnasta Intiassa
GSM: +971 50 6272 830, email: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Deltapalkki on Peikon liittopalkkijärjestelmä joka soveltuu kaikenlaisiin rakennuksiin. Se mahdollistaa joustavat pohjaratkaisut rakennuksen elinkaaren ajan sekä vaivattomat LVI- ja sähköasennukset. Deltapalkin avulla kerroskorkeutta voidaan pienentää jopa 500 millimetriä, jolloin rakennuksen tilavuus pienenee ja energiatehokkuus paranee. Deltapalkin avulla voidaan toteuttaa helposti myös erilaisia ulokkeita ja muita haastavia julkisivumuotoja ilman paikallavalua.  

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 155 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 200 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.