Stefan Nyström Peikko Group Oy:n hallitukseen

Uudeksi jäseneksi Peikko Group Oy:n hallitukseen on nimitetty DI Stefan Nyström. Nyström toimii Pöyryn Paikallispalvelut-liiketoiminta-alueen johtajana ja vastaa myös Pöyryn teollisuuden rakennesuunnittelutoiminnasta. Pöyryllä on maailmanlaajuisesti palveluksessaan yli 7000 suunnittelijaa. Stefan Nyström tuo hallitukseen merkittävää suunnittelunäkemystä. 

Samalla Peikon hallituksen jättää erovuorossa oleva pitkäaikainen jäsen Vahanen Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Risto Vahanen. Peikko Group kiittää Risto Vahasta hänen panoksestaan yhtiön kehittämisessä kuusivuotisen hallitusjäsenyyden aikana. 

Peikon hallituksessa jatkavat edelleen Troll Capital Oy:n toimitusjohtaja Elmar Paananen (hallituksen puheenjohtaja), Teknos Group Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rantamäki, Tekla Oyj:n varatoimitusjohtaja Risto Räty, betonielementtiteollisuuden asiantuntija Seppo Rajamäki ja UPM-Kymmene Oyj:n Tekniset Materiaalit -liiketoimintaryhmän johtaja Jussi Vanhanen. 

"Rakennesuunnittelijat on tärkeä asiakassegmentti Peikolle. Panostamme jatkuvasti uusien suunnittelutyötä helpottavien ja nopeuttavien työkalujen luomiseen suunnittelijoille. Olemme erittäin iloisia saatuamme hallitukseen merkittävää suunnittelualan kansainvälistä osaamista ja kokemusta”, kertooTopi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

  

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001, 
sähköposti: [email protected]

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikollla on tytäryhtiöt 30 maassa Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2011 oli 105 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.