Peikosta tulee savuton työpaikka 2018

Edistääkseen työntekijöidensä terveyttä ja työhyvinvointia Peikko Group Oy:stä tulee savuton työpaikka. Yhtiön savuttomuuspolitiikan mukaan kaikki Peikon tytäryhtiöt ja toimintapaikat yli 30 maassa ympäri maailmaa tulevat olemaan savuttomia.

Toukokuun 31. päivästä 2018 lähtien, jolloin vietetään maailman terveysjärjestön WHO:n kansainvälistä tupakatonta päivää, kaikista Peikon toimisto- ja tuotantotiloista sekä piha-alueista tulee savuttomia. Peikon savuttomuuspolitiikka koskee yhtiön omia työntekijöitä, vuokratyöntekijöitä, opiskelijoita ja harjoittelijoita sekä myös yhtiön muiden sidosryhmien edustajia, jotka vierailevat tai työskentelevät Peikon tiloissa.

Savuttomien työpaikkojen määrä kasvaa koko ajan. Peikon kaltaisissa, maailmanlaajuisesti toimivissa yrityksissä laajat, kaikki toimintamaat kattavat savuttomuuspolitiikat ovat kuitenkin vielä harvinaisia. Peikko haluaa olla edelläkävijä ja ulottaa savuttomuuspolitiikan koskemaan samanaikaisesti kaikkia toimintamaitaan. Yhtiö tukee henkilöstöään tupakoinnin lopettamisessa monin eri aktiviteetein ja tukitoimin.

”Kaikki hyötyvät savuttomasta työpaikasta, tietenkin tupakkateollisuutta lukuun ottamatta. Savuttomuus vaikuttaa myönteisesti työntekijöidemme terveyteen, ja he säästävät myös rahaa. Samaan aikaan Peikko hyötyy yhtiönä, kun sairauspoissaolojen määrän voidaan olettaa vähentyvän pitkällä tähtäimellä”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
puh: +358 50 384 3001, email: [email protected]

Kjell-Ole Gjestemoen, Vice President, Human Resources, Peikko Group Corporation
puh: +47 991 19 116, email: [email protected]

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 173 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö, ja sen palveluksessa on yli 1 500 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.