Peikon uusi Deltapalkkikapasiteetti otettu käyttöön

Peikon syksyllä 2012 aloittama 30 prosentin kapasiteetin nosto yhtiön Deltapalkkituotannossa Lahdessa on otettu täyteen tuotantokäyttöön. Deltapalkkituotantoon on hankittu uusia koneita ja laitteita ja olemassa olevaa konekantaa on uusittu.Tehdyt investoinnit ja tuotannon layout-muutokset ovat merkittävästi parantaneet Peikon toimituskykyä ja joustavuutta. Investoinnin taustalla on Peikon Deltapalkkimyynnin merkittävä kasvu Pohjoismaissa. 

Uuden tuotantokapasiteetin näkyvin vaikutus on tuotannon kasvanut joustavuus, joka takaa tilausten tehokkaan toimittamisen rakennushankkeen koosta ja Deltapalkkitarpeesta riippumatta. Tehostunut kapasiteetti mahdollistaa tarvittaessa normaalitoimitusaikoja nopeamman toimituksen ja takaa minimitoimitusajan kysyntätilanteesta ja vuodenajasta riippumatta. Tuotannon muutosten myötä on palkattu uutta henkilöstöä projektinhallintaan, suunnitteluun ja työnjohtoon. 

”Deltapalkkituotannon pullonkaulat on nyt selätetty ja tuotantomme on entistä kilpailukykyisempi. Lisäkapasiteetin tuoma joustavuus mahdollistaa eri kokoisten tilausten tehokkaan toimittamisen.” kertoo Peikko Finland Oy:n toimitusjohtaja Esa Rusila.

 

Lisätietoja:
Esa Rusila, toimitusjohtaja, Peikko Finland Oy, GSM 0500 844 063,
sähköposti:  [email protected] 

Raimo Lehtinen, myynti- ja markkinointijohtaja, Peikko Group Oy, GSM 040 520 9260,
sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Deltapalkki on Peikon liittopalkkijärjestelmä kaikenlaisiin rakennuksiin pientaloista kerrostaloihin. Se mahdollistaa joustavat pohjaratkaisut rakennuksen elinkaaren ajan sekä vaivattomat LVI- ja sähköasennukset. Deltapalkin avulla voidaan kerroskorkeutta pienentää jopa 500 mm. Tämän johdosta rakennuksen tilavuus pienenee ja energiatehokkuus paranee. Deltapalkin avulla voidaan toteuttaa helposti myös erilaisia ulokkeita ja muita haastavia julkisivuratkaisuja ilman paikallavalua.

Peikko lyhyesti:
Peikko on ja betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä kasvuhakuinen perheyhtiö, jonka innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Suomen liiketoiminnasta vastaava Peikko Finland Oy on osa Peikko Group Oy:tä, jolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2012 oli 113 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 900 ammattilaista, joista noin 240 Suomessa. Lisätietoja www.peikko.fi