Peikon uuden tehtaan rakentaminen käynnissä Yhdistyneissä Arabiemiraateissa

Al Rashed Peikko LLC:n myynti- ja tuotantoyhtiö Yhdistyneissä arabiemiraateissa, Peikko Gulf LLC, on aloittanut uuden tehtaan ja varaston rakentamisen Yhdistyneiden Arabiemiraattien Ras Al Khaimahissa sijaitsevalle teollisuustontille. 11 500 m2:n kokoisen tontin maanvuokraussopimus allekirjoitettiin lokakuussa 2017. Peikon toiminta on kasvanut huomattavasti Lähi-Idässä viime vuosina ja kysyntä on jatkuvassa nousussa.

 Tällä hetkellä Peikolla on tehdas- ja varastorakennus Ras Al Khaimahissa uuden maa-alueen läheisyydessä. Uusi tehdas käsittää yli 3 000 m2 tuotanto- ja varastointitilaa, sekä uudenaikaiset toimistotilat. Tehtaan käyttämä korkeatasoinen teknologia sekä automaatiotoiminnot tulevat lisäämään liitososien ja DELTABEAM®-liittopalkkien tuotantokapasiteettia, sekä vahvistamaan toimintoja tuotantotehokkailla pohjaratkaisuilla, jotka mahdollistavat laajennukset myös tulevaisuudessa. Investoinnin arvo on noin 4 miljoonaa euroa, ja uuden tehtaan arvioidaan käynnistävän toimintansa vuoden 2019 alkupuolella.

 “Olemme olleet tyytyväisiä valintaamme sijoittaa Lähi-Idän toimintomme Ras Al Khaimahin alueelle. Uusi tehdas mahdollistaa mittavamman tuotannon alueen massiivisiin hankkeisiin, kuten Sharjah Waterfront City Yhdistyneissä Arabiemiraateissa tai sisäministeriön asuinaluehanke Saudi-Arabiassa. Panostamalla paikalliseen tuotantoon pystymme parhaiten vastaamaan asiakkaidemme tiukkoihin toimitusaikavaatimuksiin”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

  

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM: 050 384 3001, sähköposti: [email protected]  

Radovan Endel, toimitusjohtaja, Peikko Gulf LLC, GSM:  +971 50 279 2215, sähköposti: [email protected] 

Jakelu: Keskeinen media, Peikon internetsivut

 

Peikko Gulf LLC on perustettu vuonna 2008, ja sen omistaa Al Rashed Peikko LLC. Al Rashed Peikko LLC on Peikko Group Oy:n ja Rashed Abdul Rahman Al Rashed & Sons Group:n, johtavan saudiarabialaisen sijoitusalan, kaupan ja teollisuuden monialayhtiön, yhteisyritys.

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 700 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.