Peikon ratkaisut valittu lääketieteellisen tuotantolaitoksen laajennushankkeeseen Itävallassa

Peikko Group Oy:n itävaltalainen tytäryhtiö Peikko Austria GmbH on saanut huomattavan tilauksen Boehringer Ingelheimin biolääketieteellisen tuotantolaitoksen laajennukseen Itävallan Wienissä. Tilaus käsittää 600 kappaletta PCs®-piilokonsoleita ja PC®-palkkikenkiä, 700 metriä DELTABEAM®-liittopalkkeja, 4 000 kappaletta PSB®-lävistysraudoitus-järjestelmiä, sekä suuren määrän muita liitososia. Peikon toimitukset kohteeseen ovat käynnissä, ja jatkuvat lokakuuhun 2018 asti. Uusi tuotantolinja aloittaa toimintansa vuoteen 2021 mennessä.

Boehringer Ingelheim on kansainvälinen, tutkimussuuntautunut lääketieteen alan yhtiö. Se on perustettu 1885, ja työllistää 50 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Uuden tuotantolinjan arvioitu kustannus on 700 miljoonaa euroa, ja se luo arviolta 500 uutta työpaikkaa Wieniin. Hankkeen pääurakoitsija on Porr Bau GmbH, ja Architekt Podsedensek ZT vastaa arkkitehtonisesta suunnittelusta. Rakennesuunnittelijana toimii AXIS Ingenieurdienstleistungen ZT GmbH, ja hankkeen betonielementit valmistaa Franz Oberndorfer GmbH & Co KG.

“Peikko valittiin hankkeen liitososatoimittajaksi, sillä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä laajan tuotevalikoiman. Peikon DELTABEAM®-liittopalkki mahdollistaa pitkät jännevälit sekä matalat välipohjat. PCs®-piilokonsolit ovat kustannustehokkaita, ja suunniteltu kestämään suurempia pystykuormia kuin useat perinteiset ratkaisut. Optimaalisen ratkaisun löytäminen asiakkaalle monialaisesti hankkeen eri vaiheissa on meidän erikoisalaamme”, kuvailee Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM: 050 384 3001, sähköposti: [email protected] 

Reinhard Ertl, toimitusjohtaja, Peikko Austria GmbH, GSM: +43 664 341 8475, sähköposti: [email protected]

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 600 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.