Peikolle uusi toimisto Ukrainaan

Peikko Group Oy on avannut uuden toimiston Kiovaan, Ukrainaan. Uuden tiimin vetäjä, Yurii Tromsa, aloitti työt lokakuun alussa, ja Peikko odottaa toimintojensa kasvavan 2-3 myynti-insinöörillä tulevan talven aikana. Peikon Liettuan tiimi tukee Ukrainan toimintoja.

Peikolla on jo aiemmin ollut myyntiä Ukrainaan. Peikko avasi nyt uuden suunnittelu- ja myyntitoimiston, jotta se voi palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitaan entistä paikallisemmin sekä osallistua Ukrainan tuleviin jälleenrakentamistoimiin.

”Ukrainassa rakennetaan tänäkin päivänä, ja markkinoiden odotetaan kasvavan merkittävästi etenkin sitten, kun sota loppuu. Uskomme, että markkinoiden vaatimukset ja Peikon tuotteet sekä palvelut sopivat erinomaisesti yhteen. Tavoitteenamme on myös perustaa Ukrainaan tuotantoyksikkö tulevien vuosien aikana”, kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. +358 50 384 3001, sähköposti [email protected]


Paulius Bulota, Managing Director, UAB Peikko Lietuva
Puh. +370 615 407 97, sähköposti [email protected]


Myynnin yhteyshenkilö Ukrainassa:
Yurii Tromsa, Country Manager, Peikko Ukraine
Puh. +380 50 510 0909, sähköposti [email protected]

 

Peikko Group lyhyesti

Peikko Group Oy on johtava elementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat turvallisempaa, tehokkaampaa ja vastuullisempaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa 12 maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2022 Peikon liikevaihto oli 314 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on noin 2 000 ammattilaista, joista Suomessa noin 350. Peikko on perustettu vuonna 1965 ja pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja:www.peikko.com.