Peikolle uusi, suurempi tehdas Kiinaan

Peikko Groupin kiinalainen tytäryhtiö Peikko Construction Accessories (Zhangjiagang) Co., Ltd muuttaa loppuvuoden 2013 aikana suurempiin tuotantotiloihin Zhangjiagangissa Shanghain pohjoispuolella. Uusi 10 000 m2 käsittävä tehdas käsittää sekä tuotanto- että toimistotilat, ja se sijaitsee lähellä nykyistä 3000 m2 suuruista tehdasta. Uusien tilojen myötä investointeja on tehty uusiin koneisiin ja tuotantolinjoihin. Peikon nykyinen tehdas työllistää noin 100 henkeä ja henkilöstömäärä tulee kasvamaan. Suunnitelmissa on kolminkertaistaa nykyinen tuotantomäärä seuraavien 1-2 vuoden aikana. 

Peikolla on aktiivinen kasvustrategia Aasian-Tyynenmeren alueella. Nykyinen Kiinan yksikön toiminta käynnistettiin vuonna 2011. Kiinassa valmistetaan erilaisia liitososia, nosto-osia ja betonilattiatuotteita Kiinan ja Aasian-Tyynenmeren alueen asiakkaille sekä Peikon muille yksiköille. 

”Peikko on vahvasti sitoutunut kehittämään toiminnastaan menestyksellistä Kiinassa ja Aasian-Tyynenmeren alueella. Tehokas, laajamittainen tuotanto on avainasemassa näillä kilpailluilla markkinoilla, jotta voimme vastata asiakastarpeeseen joustavasti ja tehokkaasti” toteaa Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.      

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, Puh. 050 384 3001,
sähköposti: [email protected] 

Markus Korhonen, General Manager, Peikko China, Tel. +861 896 369 3097,
email: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritysPeikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2012 oli 113 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 900 ammattilaista. Lisätietoja:www.peikko.com.