Peikolle uusi jakelu- ja palvelukeskus USA:n Philadelphiaan

Peikko Groupin tytäryhtiö Peikko USA Inc. keskittää toimintansa uuteen jakelu- ja palvelukeskukseen Pennsylvaniassa Philadelphian lähellä sijaitsevaan Sharon Hilliin. Logistisesti keskuksen sijainti on ihanteellinen itärannikon suurten valtateiden läheisyydessä.  

Uuden jakelu- ja palvelukeskuksen varastointitilat käsittävät 2400 m2 ja yli 1000 lavapaikkaa. Liitososien (nostojärjestelmät, betoniteräsjatkokset, pulttiliitokset ja lävistystyksenestojärjestelmät) varastoinnin lisäksi keskus keskittyy myös tiettyihin räätälöityihin hitsausaktiviteetteihin ja räätälöityjen betoniteräsjatkostuotteiden valmistukseen. Peikko jatkaa Deltapalkkien valmistusta kumppaninsa tiloissa Philadelphiassa. 

“Näemme selviä merkkejä Pohjois-Amerikan rakennusmarkkinan piristymisestä. Uusi jakelu- ja palvelukeskuksemme mahdollistaa betonielementtitehtaiden ja muiden asiakkaidemme nopeamman ja joustavamman palvelun. Keskus palvelee pääasiallisesti USA:n asiakkaitamme, mutta myös kanadalaisia asiakkaita.” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja. 

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001, 
sähköposti:  [email protected] 

Rens Hansort, Managing Director, Peikko USA Inc., Mobile +1 630 333 3736,
Email: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2012 oli 113 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 900 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.