Peikolle tytäryhtiö Unkariin

Peikko Group Oy on perustanut Unkariin tytäryhtiön Peikko Magyarország Kft. (Peikko Hungary Ltd.) osana itäisen Keski-Euroopan myyntikanaviensa uudelleenjärjestelyä. Peikko Magyarország Ktf.:llä on oma toimisto Budapestissa. Tuotteet unkarilaisille asiakkaille toimitetaan pääosin Peikon Slovakian tehtaalta. 

Viime vuosien aikana Peikon tuotteita on toimitettu useisiin merkittäviin rakennushankkeisiin Unkarissa. Muun muassa Peikon Deltapalkkeja ja betonirakentamisen liitososia ja lattialiikuntasaumoja on käytetty useissa teollisuus-, liike-, logistiikka- ja toimistorakennusprojekteissa. 

”Peikko panostaa pitkäjänteisesti Unkarin markkinoille ja jatkaa toimintojensa edelleen kehittämistä. Slovakian tehtaamme voi keskeisen sijaintinsa takia tehokkaasti palvella koko itäisen Keski-Euroopan aluetta. Paikalliset myynti- ja palvelutoiminnot mahdollistavat parhaan mahdollisen tuen asiakkaille.” toteaa Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

  

Lisätietoja:
Topi Paananen, CEO, Peikko Group Oy, puh. 050 384 3001,
sähköposti: [email protected]

Ferenc Márkus, Managing Director, Peikko Magyarország Kft., puh. +36 20 3877 333,
sähköposti: [email protected]

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2013 oli noin 125 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.