Peikolle suuri Deltapalkkitilaus Kanadasta

Peikko Groupin kanadalainen tytäryhtiö Peikko Canada Inc. on saanut merkittävän tilauksen, joka käsittää 1,9 kilometriä Deltapalkkeja sekä PCs-konsoleita. Tuotteet toimitetaan Kanadan Winnipegissä sijaitsevaan Glasshouse-asuinrakennusprojektiin. Toimitukset käynnistyvät joulukuussa 2014 ja ne jatkuvat syksyyn 2015 saakka. Rakennus valmistuu vuonna 2016. 

Winnipegin keskustassa sijaitseva Glasshouse on 21-kerroksinen 54 000 m2 käsittävä rakennus johon valmistuu korkeatasoisia asuntoja. Hankekehittäjänä toimivat Longboat ja Urban Capital. Kohteen rakennesuunnittelusta vastaa Crosier Kilgour & Partners ja rakentamisesta Bockstael. 

“On hienoa, että Deltapalkki valittiin Glasshouseen, josta valmistuessaan tulee korkein teräsrunkoinen rakennus jossa Deltapalkkeja on käytetty. Myös tässä projektissa Deltapalkin tarjoamat edut osoittautuivat tärkeiksi. Glasshousessa välipohjien ontelolaatat jätetään näkyviin, joten Deltapalkki ja sen maalattu pohjalaippa mahdollistavat myös palkin näkyviin jättämisen. Julkisivun haasteelliset ulokkeet voitiin toteuttaa Deltapalkkiin valmiiksi asennetun reunapellityksen avulla. Myöskin Deltapalkin sisäänrakennettu palosuojaus sai kiitosta, sillä sen ansiosta työmaalla ei tarvitse tehdä erillistä palosuojausta”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

  

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, Puh. 050 384 3001, sähköposti: [email protected] 

Dominic Lemieux, Managing Director, Peikko Canada Inc., Puh. +1-418-808-8007,
sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2013 oli 126 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.