Peikolle merkittävä Deltapalkkitilaus Liettuaan

Peikko Groupin liettualainen tytäryhtiö Peikko Lietuva UAB on saanut merkittävän tilauksen joka käsittää sekä Deltapalkkeja että muita Peikon liitososia toimistorakennuskohteeseen Liettuan Kaunakseen. Toimitukset tapahtuvat kevään 2012 aikana ja kohteeseen toimitetaan 1,1 kilometriä Deltapalkkeja ja liitososia, kuten pilarikenkiä ja ankkurointipultteja.

Hankkeen sijoittaja on kiinteistöyhtiö Baltic Shopping Centers. Rakennuttaja on kiinteistöyhtiö Baltic RED, pääurakoitsija on YIT Kausta, rakennesuunnittelija on SWECO Lietuva, ja betonielementit toimittaa MARKUCIAI. Valmistuvien toimitilojen päävuokralaisena tulee olemaan Senukų Prekybos Centras, Baltian suurin rakentamis- ja remontointitarvikkeisiin sekä sisustustavaroihin erikoistunut vähittäiskaupan ketju.

"Olemme iloisia voidessame olla toimittajana hankkeessa, joka on yksi Liettuan suurimmista toimistohankkeista. Deltapalkki- ja liitososakonseptillamme on selviä etuja loppukäyttäjälle toimistorakennuskohteissa – hintakilpailukyky, rakennustekninen joustavuus ja rakennusajan nopeutuminen. Olemme tyytyväisiä siihen että myös liettualaiset asiakkaamme arvostavat näitä etuja.” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.


Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001,
sähköposti: [email protected]

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan ja liittopalkkeihin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikollla on tytäryhtiöt 30 maassa Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 8 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2011 oli 105 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.