Peikolle historiansa suurin NIRO-ulokeparvekeraudoitetilaus Venäjältä

-       Lemmikäinen etulinjassa esittelemässä uusia teknisiä ratkaisuja Venäjän asuntorakentamisen markkinoille 

Peikko Group Oy:n venäläinen tytäryhtiö OOO Peikko toimittaa NIRO-ulokeparvekeraudoitteita Pietarin keskustaan Vasilinsaarelle rakennettavaan Aino-asuintalokompleksiin. Kaupan kokonaismäärä käsittää 1600 kappaletta eli 1,6 kilometriä NIRO-ulokeparvekeraudoitteita. Kyseessä on Peikon historian suurin NIRO-tilaus. Kohteen rakentamisesta vastaa Lemminkäinen ja rakennesuunnittelusta venäläinen GENPROEKT. Lemminkäisen Aino-asuintalokompleksi käsittää 6 kappaletta 13-kerroksisia luksustason kerrostaloja. Kaikki kohteen ulokeparvekkeet toteutetaan Peikon NIRO-ulokeparvekeraudoitteella. Rakennustyöt on aloitettu maaliskuussa 2013 ja kohde valmistuu vuoden 2014 aikana. 

Pietarin voimakkaasti kehittyvä ja kasvava asuntorakentamisen sektori tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia esitellä uusia teknologioita Venäjän rakennusmarkkinoille. Markkinoiden tarpeet ovat muuttumassa. Sekä energiatehokkuus että sisäilman laatu ovat muuttuneet tärkeiksi tekijöiksi. NIRO-ulokeparvekeraudoite on eristetty teräskomponentti joka on suunniteltu ulokeparvekkeen kylmäsillan katkaisemiseksi. NIRO-kannakkeita on toimitettu lukuisiin kohteisiin Länsi-Euroopassa ja myös Venäjällä. Kyseinen Aino-projekti on kooltaan Euroopan mittakaavassa yksi suurimmista vastaavista. 

“Peikko näkee paljon mahdollisuuksia modernille kiinnitysteknologialle nopeasti kehittyvillä Venäjän rakennusmarkkinoilla. Olemme ylpeitä, että Lemminkäinen on valinnut NIRO-ulokeparvekeraudoitteemme tähän korkealuokkaiseen projektiin Pietarissa. Peikon paikallinen tuotanto ja varastointi mahdollistavat asiakkaiden tehokkaan palvelemisen Venäjän valuutassa. Aino-kohteessa käytettävät raudoitteet valmistetaan Peikon Pietarin tuotantoyksikössä.”, kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

 

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001, sähköposti:  [email protected]
Matvey Pirozhenko, Managing Director, Peikko OOO, Mobile +7(921) 941 2575,
Email: [email protected] 

Jakelu: Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2013 oli noin 125 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.