Peikko tuo markkinoille kaksi uutta ja innovatiivista tuotetta elementti- ja paikallavalurakentamiseen

Peikko Group tuo tänään markkinoille kaksi uutta tuotetta. TWIN-konsoli ja PSB PLUS® -lävistysraudoitusjärjestelmä ovat Peikon oman tuotekehityksen tuloksia, joilla on jo useita hyväksyntöjä, kuten DIBt:n myöntämä Saksan tuotehyväksyntä.

TWIN-konsoli vastaa elementtivalmistajien tarpeisiin

TWIN-konsoli on TT-laattojen ja sekundääripalkkien konsoliratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti TT-laattoja valmistaville asiakkaille. Kevyen ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta TWIN-konsoli on helppo esiasentaa. Lisäraudoitus skaalautuu kuormien mukaan, mikä helpottaa huomattavasti elementtivalmistajien työtä.

PSB PLUS® ­‒ kustannustehokas ratkaisu rakennusliikkeille

PSB PLUS® -lävistysraudoitusjärjestelmässä yhdistyvät pystysuuntaiset PSB®-tyssäankkurit vaakasuuntaisiin PSH-tyssäankkureihin. Elementit on helppo asentaa, ja PSB PLUS® tarjoaa kustannustehokkaan sekä käytännöllisen tavan toteuttaa matalat välipohjat huomattavillakin kuormilla. Lisäksi PSB PLUS® lisää rakennusliikkeiden kilpailukykyä, koska se mahdollistaa tiukatkin hankeaikataulut säilyttäen samalla kuitenkin korkean laatutason. 

”Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla heidän suunnittelu- ja rakennushankkeensa ovat nopeampia, turvallisempia ja tehokkaampia. Olemme jo toimittaneet uusia tuotteita useisiin hankkeisiin, joista saamamme asiakaspalaute on ollut erittäin myönteistä. Peikko toimii tällä hetkellä 34 maassa, joiden markkinapotentiaalin perusteella uskomme, että nämä tuotekonseptit vaikuttavat tulevina vuosina merkittävästi Peikon liiketoimintaan,” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

 
Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, puh. 050 384 3001, sähköposti: [email protected]

Ján Bujňák, Vice President, Product Development, Connections, Peikko Group Oy, puh. +421 911 250 056, sähköposti: [email protected]

Jakelu: Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen mataliin välipohjajärjestelmiin ja elementti- ja paikallavalurakentamisen liitostekniikkaan keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on myyntitoimistot yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 8 maassa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 225 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.