Peikko toimitti DELTABEAM®-liittorakenteen asuinrakennushankkeeseen USA:n Pennsylvaniaan

Peikko Groupin yhdysvaltalainen tytäryhtiö Peikko USA on saanut huomattavan tilauksen Bridgewater Crossingin asuinalueen rakennushankkeeseen Beaver Countyssa, Pennsylvaniassa. Peikko toimitti kohteeseen 3,6 kilometriä DELTABEAM®-liittopalkkeja. Bridgewater Crossingin alueeseen kuuluu kolme LEED-sertifioitua korkeatasoista asuinrakennusta, joista kussakin on 45 asuntoa. Rakennuksissa on viisi asuinkerrosta kussakin, sekä niiden alapuolella paikoitushallit. Rakennuksista kaksi ensimmäistä ovat tällä hetkellä rakenteilla.

Hankekehittäjänä toimii CJ Betters Builders LLC ja pääurakoitsija on Cavcon Construction. Toimiston arkkitehtuurista vastaa JMAC Architects, ja rakennesuunnittelijana toimii WBCM. Rakennusten on arvioitu valmistuvan vuoden 2018 loppuun mennessä.    

“Peikon DELTABEAM®-liittorakenne mahdollistaa modulaariset tilaratkaisut sekä räätälöidyt ja muuntojoustavat rakenteet. Modulaarisuuden ansiosta itse rakennusvaiheessa syntyy merkittävä ajansäästö. Tällöin myös työmaaturvallisuus paranee ja liikennöinti rakennustyömaalla vähenee”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,
puh: +358 50 384 3001, email: [email protected]

Dominic Lemieux, toimitusjohtaja, Peikko USA,
puh: +1 888 734 5567, email: [email protected]

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

DELTABEAM®-liittorakenne on Peikon liittopalkkijärjestelmä joka soveltuu kaikenlaisiin rakennuksiin. Se mahdollistaa joustavat pohjaratkaisut rakennuksen elinkaaren ajan sekä vaivattomat LVI- ja sähköasennukset. DELTABEAM®-liittorakenteen avulla kerroskorkeutta voidaan pienentää jopa 500 millimetriä, jolloin rakennuksen tilavuus pienenee ja energiatehokkuus paranee. DELTABEAM®-liittorakenteen avulla voidaan toteuttaa helposti myös erilaisia ulokkeita ja muita haastavia julkisivumuotoja ilman paikallavalua. 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 173 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 500 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.