Peikko toimittaa teräsrakenteet Ritaharjun monitoimitaloon Oulussa

Peikko Group on tehnyt Palmberg-Rakennus Oy:n kanssa toimitussopimuksen teräsrakenteiden toimittamisesta Ritaharjun monitoimitalo – projektin työmaalle Ouluun.

Projektissa käytettävien rakenteiden suunnittelutyö tehdään suurimmaksi osaksi Peikon Oulun toimistossa ja tuotteiden valmistus tapahtuu Peikon Suomen ja Liettuan tehtailla. Toimitukset työmaalle tapahtuvat maalis-kesäkuun aikana. Toimitussopimus käsittää yli 1 900 metriä Deltapalkkia ja runsaasti muita teräsrakenteita.

Ritaharjun monitoimitaloon sijoittuvat Oulussa mm. peruskoulu, päiväkoti, kirjasto sekä nuorisotiloja. Se on yksi Pohjois-Suomen merkittävimmistä julkisista rakennushankkeista tänä keväänä.

”Ritaharjun tarjouskilpailussa pärjääminen on Peikolle hieno asia. On myös hienoa että Oulun suunnittelutiimimme voi näin palvella oman kotikuntansa projektissa”, toteaa Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Raimo Lehtinen.

Lisätietoja:

Raimo Lehtinen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy Tel. + 358 40 520 9260
Petri Kalliokoski, Business Manager, Peikko Group Oy Tel. + 358 44 712 3546

Peikko on liittopalkkeihin ja betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan keskittyvä perheyhtiö. Peikko Group Oy:llä on tytäryhtiöt Alankomaissa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Kanadassa, Kreikassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saudi Arabiassa, Saksassa, Slovakiassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Tšekissä, Turkissa, Venäjällä, Virossa, Ukrainassa sekä Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Peikon tuotantolaitokset sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Liettuassa, Saudi Arabiassa, Saksassa, Slovakiassa sekä Suomessa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2008 oli 118 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 800 työntekijää. Lisätietoja www.peikko.com