Peikko toimittaa pilariliitokset useisiin urheiluhalleihin Turkissa

Peikko Group Oy:n turkkilainen tytäryhtiö Peikko Türkiye Ltd. on saanut merkittävän tilauksen Istanbuliin rakennettaviin 40 urheiluhalliin. Tilaus käsittää yli 350 tonnia betonielementtien liitososia koostuen pilarikengistä sekä ankkurointipulteista, joita käytetään kiinnittämään urheiluhalleja kantavat pilarit perustuksiin. Rakennustyöt ovat alkaneet elokuussa 2016 ja hallien on arvioitu valmistuvan huhtikuussa 2017.

Hankkeen omistaa Istanbulin kunta ja projektin pääurakoitsija on Demars Insaar Ltd. Sti. Ozancan Prefabrike Ltd. Sti. on vastuussa hallien rakennesuunnittelusta sekä hallien runkojen valmistuksesta, jotka perustuvat standardisoituun rakenteeseen. Urheiluhallit rakennetaan Istanbulin kaupungin lukioiden alueelle. Hallit tulevat palvelemaan sekä kouluja, että paikallisia urheiluseuroja mahdollistaen useat erilaiset urheiluaktiviteetit.

”Peikon pilariliitosratkaisu valittiin käytettäväksi halleissa, sillä se mahdollistaa nopean, turvallisen ja tarkan pilareiden asennusprosessin. Sen ohella, että ratkaisu nopeuttaa koko rakennusprosessia huomattavasti, Peikon pilariliitosratkaisu oli myös loistava valinta modulaarisesti suunniteltujen hallien rakenteisiin.” toteaa Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,
puh. 050 384 3001, email: [email protected]

Cem Özer, Managing Director, Peikko Turkey,
puh. +90 533 470 9086, email: [email protected]

 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

 

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 155 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 200 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.