Peikko toimittaa lävistysraudoituksia asuinalueelle Istanbulissa, Turkissa

Peikko Groupin turkkilainen tytäryhtiö PEIKKO Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş on saanut merkittävän tilauksen Nidapark Istinyen uudisrakennusalueelle Istanbuliin, Turkkiin. Tilaus käsittää yli 48 000 kappaletta PSB®-lävistysraudoitusjärjestelmiä suojaamaan betonilaattoja lävistys- ja leikkausmurrolta. Peikko toimittaa tuotteet kohteeseen toukokuun loppuun mennessä, ja asuinalueen on arvioitu valmistuvan vuoden 2019 aikana.

Nidapark Istinye –hanke käsittää 55 neljä- ja viisikerroksista asuintaloa. Kaikkiaan alueella on 538 asuntoa, sekä asukkaille korkealuokkaiset yhteiset tilat ja laaja viheralue. Asuinalueen hankekehittäjä on Tahincioğlu Real Estate yhdessä Emlak Konut REIT:n kanssa, ja arkkitehtinä toimii Loft Architects & Koray Yavuzer Architects. Pääurakoitsija on Tahincioğlu Real Estate, ja Balkar Engineering vastaa rakennesuunnittelusta.

“PSB®-lävistysraudoitusta voidaan käyttää monenlaisissa rakenteissa ja asennustilanteissa. Kokonaan betonielementin sisään jäävä PSB® on saumattomiin ohuisiin rakenteisiin ja litteisiin betonirakenteisiin sopiva raudoitusjärjestelmä. Tässä hankkeessa PSB® mahdollistaa matalat lattiarakenteet ja avoimet, muuntojoustavat tilat”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,

puh. 050 384 3001, sähköposti: [email protected]

Cem Özer, toimitusjohtaja, PEIKKO Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş,
puh: +90 533 470 9086, sähköposti: [email protected] 

Jakelu: Keskeinen media, Peikon internetsivut

 

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 7 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 173 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 600 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.