Peikko toimittaa Deltapalkkeja ja teräsrungon Seinäjoen Teknologia- ja innovaatiokeskus Framin laajennusosaan

Kuva: Frami F:n suunnittelija UKI Arkkitehdit Oy

Peikko Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen Seinäjoen teknologia- ja innovaatiokeskus Framin viisikerroksisen laajennusosaan pääurakoitsija Rakennus K. Karhu Oy:n kanssa. Toimitussopimus pitää sisällään kaksi kilometriä Deltapalkkeja sekä 320 tonnia teräsrakenteita, pääasiassa liittopalkkeja- ja pilareita, käsittävän runkotoimituksen. Deltapalkit valmistetaan Peikon Lahden tehtaalla ja muu runko toimitetaan Liettuan tehtaalta. Toimitukset työmaalle alkavat elokuussa 2011.

Viisikerroksisen laajennuksen bruttoala noin 11 600 m2. Tilat tulevat Seinäjoen ammattikorkeakoulun käyttöön ja niihin sijoittuu opetus- ja toimistotiloja sekä koko teknologiakeskusaluetta palveleva ravintola.

”Olemme hyvin tyytyväisiä, että Peikon Deltapalkkiratkaisu ja teräsrunko valittiin Framin laajennusprojektiin. Deltapalkin ja teräsrungon yhdistelmällä voimme tarjota asiakkaallemme huomattavia etuja rakennusprojektissa niin kustannustehokkuuden, joustavuuden kuin nopeudenkin suhteen.” kertoo Peikko Finlandin toimitusjohtaja Mikko Kuusilehto.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mikko Kuusilehto, Peikko Finland Oy, puh. 044 7123 586, sähköposti: [email protected]

Peikko Finland Oy on liittopalkkeihin ja betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan keskittyvä kasvuhakuinen perheyhtiö. Peikko Finland on osa Peikko Group Oy:tä, jolla on tuotantoa kuudessa maassa ja omia työntekijöitä tytäryhtiöverkostonsa kautta lähes 30 maassa. Peikko Finlandin liikevaihto vuonna 2010 oli yli 40 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 250 työntekijää. Lisätietoja www.peikko.fi.