Peikko toimittaa betonilattiatuotteita autonmoottoritehtaaseen Iso-Britanniassa

Peikko Group Oy:n isobritannialainen tytäryhtiö Peikko UK Ltd. toimittaa betonilattiatuotteita Jaguar Land Roverin uuteen autonmoottoritehtaaseen Iso-Britannian Wolverhamptonissa. Uutta tehdasta rakennetaan parhaillaan vanhan autonmoottoritehtaan viereen. Uusi tehdas tuplaa moottorivalmistuksen tilat ja nostaa kapasiteettiä merkittävästi. Peikon toimitus käsittää useita kilometrejä lattialiikuntasaumoja kohteen maanvaraisiin laattoihin. Uusi tehdas valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Hankkeen kehittäjänä toimii Jaguar Land Rover. Kohteen rakennesuunnittelusta vastaa Arup Consultant Engineers. Vinci Construction PLC rakentaa kohteen mukaan lukien betonilattioiden urakoinnin. Uusi tehdas käsittää pinta-alaltaan 83 600 m2 ja se on osa Jaguar Land Roverin 450 miljoonan punnan laajennusohjelmaa.

”Kohteen rakennesuunnittelija että rakennusliike vaikuttuivat Peikon OPTIMAJOINT- ja METAFORM DUO -liikuntasaumajärjestelmien asennusnopeudesta ja saumojen suojauksen suunnittelusta. On tärkeää, että raskailla trukeilla liikennöinti kiireisellä tehtaalla on sujuvaa ja saumat kestäviä”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,
GSM 050 384 3001, email: [email protected]

Andrew Tew, Sales Manager, Peikko UK LTD,
mobile: +44 1325 318 619, email: [email protected]

 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

 

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 155 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 200 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.