Peikko toimittaa 7,7 km Deltapalkkeja Nordea-pankin uuteen toimistorakennukseen Kööpenhaminassa

Peikko Groupin tanskalainen tytäryhtiö Peikko Danmark APS on saanut tilauksen joka käsittää 7,7 kilometriä Deltapalkkeja Kööpenhaminaan rakennettavaan Nordea-pankin uuteen toimistorakennukseen. Peikko toimittaa kohteeseen myös PCs-konsoleita ja PETRA-ontelolaattakannakkeita. Toimitukset alkavat elokuussa 2014 ja päättyvät maaliskuussa 2015. 

Nordean uusi toimisto käsittää 40 000 m2 ja se tarjoaa työtilat jopa 2 200 henkilölle. Rakennus valmistuu vuonna 2016. Henning Larsen Architectsista, Signal Architectsista ja SLA Landscape Architectista koostuva tiimin voitti kohteesta järjestetyn arkkitehtikilpailun. Rakennesuunnittelusta vastaa Cowi ja rakentamisesta MT Højgaard. Valmistuessaan rakennus saavuttaa korkeimman LEED-sertifiointitason. 

“Tämän hankkeen valmistelut ovat olleet käynnissä Peikolla viimeisen vuoden ajan läheisessä yhteistyössä Cowin, Henning Larsen Architectsin ja MT Højgaard kanssa. Olemme ylpeitä, että Deltapalkki valittiin toteuttamaan tämän merkittävän ja vaativan kohteen matala välipohjarakenne”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

  

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001, sähköposti: [email protected]

Jonas Høg, Managing Director, Peikko Danmark APS, GSM +45 5120 5658, sähköposti: [email protected]

 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2013 oli 126 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com