Peikko toimittaa 4,5 kilometriä Deltapalkkeja kahteen toimistorakennus­hankkeeseen Puolassa

Peikko Groupin puolalainen tytäryhtiö Peikko Polska Sp. Z o.o. on saanut merkittävät tilaukset Puolasta. Peikko toimittaa kahteen suureen toimistorakennushankkeeseen Puolan Varsovassa ja Wroclawissa yhteensä 4,5 kilometriä Deltapalkkeja. Molempien kohteiden hankekehittäjä on Vastint Poland, joka on osa Inter IKEA Property Divisionia. Molempiin kohteisiin haetaan LEED Platinum -sertifiointia. 

Ensimmäinen vaihe suuresta Business Garden -projektista Wroclawissa käsittää kolme rakennusta, joissa on yhteensä 37 000 m2 vuokrattavaa toimistotilaa. Kun projektin muut vaiheet ovat valmiita, tulee koko Business Gardenissa olemaan 110 000 m2 vuokrattavaa tilaa toimisto- ja palvelukäyttöön. Deltapalkki-toimitukset ajoittuvat touko- ja syyskuun 2015 välille. Kokonaisuudessaan kohde valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä ja sen rakentamisesta vastaa Budimex S.A. 

Varsovan projekti on toinen vaihe suurta Business Garden -hanketta. Se käsittää viisi uutta toimistorakennusta sekä tiloja vähittäiskaupalle, yhteensä 56 000 m2 vuokrattavaa tilaa. Deltapalkki-toimitukset ovat käynnistyneet huhtikuussa ja ne jatkuva syykuuhun 2015 asti. Kohde valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä ja sen rakentamisesta vastaa Hochtief Polska S.A. 

“Peikko on ollut mukana Business Garden -hankkeiden suunnittelussa jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Näissä hankkeissa Deltapalkin edut ovat osoittautuneet erittäin tärkeiksi. Deltapalkki mahdollistaa avoimet ja muuntojoustavat tilat sekä helpot ja nopeat LVIS-asennukset” kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen. 

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,
puh. 050 384 3001, email: [email protected] 

Dariusz Zimny, Managing Director, Peikko Polska Sp. z o.o.,
puh. +48 668 45 2981, email: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2014 oli 147 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1200 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.