Peikko toimittaa 2,7 km Deltapalkkeja Kalmarin sairaalan laajennukseen Ruotsissa

Peikon Ruotsin tytäryhtiö Peikko Sverige Ab on allekirjoittanut toimitussopimuksen Skanska Stomsystem AB:n kanssa Deltapalkkien toimittamisesta neljäkerroksisen sairaalan laajennukseen Kalmarissa, Etelä-Ruotsissa. Toimituksessa sovitut tuotteet valmistetaan Peikon Lahden tehtailla ja toimitukset tapahtuvat elo-marraskuun välisenä aikana. Toimitussopimus pitää sisällään yli 2,7 kilometrin Deltapalkkitoimituksen lisäksi myös runsaasti Peikon elementtirakentamisessa käytettäviä liitososia.

Tähän mennessä Peikko on toimittanut Deltapalkkeja jo yli 20 sairaalan rakennuksiin Euroopassa. Isoimmat projektitoimitukset ovat olleet Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Deltapalkin mahdollistama tasainen sisäkattorakenne on selkeä tuote-etu sairaala-alueiden hygieenisten vaatimusten vuoksi.

”Olemme iloisia, kun voimme toimittaa Deltapalkkeja Kalmarin sairaalarakennukseen. Nyt saatu uusi projekti korostaa sitä, että tuotteemme tarjoaa oivallisen teknisen ratkaisun rakennusten laajennusosiin ja soveltuu hyvin sairaala- ja terveyskeskusrakentamiseen”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Raimo Lehtinen.

Lisätietoja:

Raimo Lehtinen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, Tel. + 358 40 5209260
Jason Martin, toimitusjohtaja, Peikko Sverige Ab, Tel. Tel +46 11 28 04 70

Peikko on liittopalkkeihin ja betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan keskittyvä perheyhtiö. Peikko Group Oy:llä on tytäryhtiöt Alankomaissa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Kanadassa, Kreikassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saudi Arabiassa, Saksassa, Slovakiassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Tšekissä, Turkissa, Venäjällä, Virossa, Ukrainassa sekä Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Peikon tuotantolaitokset sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Liettuassa, Saudi Arabiassa, Saksassa, Slovakiassa sekä Suomessa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2008 oli 115 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 700 työntekijää. Lisätietoja www.peikko.com ja www.peikko.se