Peikko toimittaa 1,9 kilometriä Deltapalkkeja Puolaan

Peikko Groupin tytäryhtiö Peikko Polska SP. Z O.O.on saanut merkittävän Deltapalkkitilauksen Puolasta. Peikko toimitta 1,9 kilometriä Deltapalkkeja ja muita liitososia toimistorakennusprojektiin Krakovassa. Toimitukset ajoittuvat kesään ja syksyyn 2013. 

Projektin rakennuttaja on Skanska S.A. Kyseinen Kapelanka 42 -kohde on korkealuokkainen toimistorakennuskompleksi käsittäen 30 000 m2 toimistotilaa Krakovan keskustassa. Kohde rakennetaan Skanskan Green Thinking -konseptin mukainen ja projekti on LEED Gold -esisertifioitu. Peikon Deltapalkki sopii erinomaisesti Skanskan konseptiin. Deltapalkin avulla voidaan kerroskorkeutta pienentää jopa 500 mm. Tämän johdosta rakennuksen tilavuus pienenee ja energiatehokkuus paranee ja rakennuksen käyttökustannukset pienenevät sen koko elinkaaren aikana. 

“Olemme erittäin iloisia siitä, että Skanska on jälleen valinnut meidät kumppanikseen korkealuokkaisen toimistorakennusprojektiin Puolassa. Peikon Deltapalkit ja liitososat takaavat joustavat tilaratkaisut rakennuksen koko elinkaaren ajalle. Tämä on erityisen tärkeä tekijä toimistorakennusprojekteissa.” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001,
sähköposti: [email protected] 

Dariusz Zimny, Managing Director, Peikko Polska SP. Z O.O., GSM +48 668 452 981
sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Deltapalkki on Peikon liittopalkkijärjestelmä kaikenlaisiin rakennuksiin pientaloista kerrostaloihin. Se mahdollistaa joustavat pohjaratkaisut rakennuksen elinkaaren ajan sekä vaivattomat LVI- ja sähköasennukset. Deltapalkin avulla voidaan kerroskorkeutta pienentää jopa 500 mm. Tämän johdosta rakennuksen tilavuus pienenee ja energiatehokkuus paranee. Deltapalkin avulla voidaan toteuttaa helposti myös erilaisia ulokkeita ja muita haastavia julkisivuratkaisuja ilman paikallavalua.

 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritysPeikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2012 oli 113 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 900 ammattilaista. Lisätietoja:www.peikko.com.