Peikko toimittaa 1,3 km Deltapalkkeja sekä liitososia toimistorakennusprojektiin Varsovassa

Peikko Group Oy:n puolalainen tytäryhtiö Peikko Polska Sp. z o.o on saanut merkittävän tilauksen suureen toimistorakennusprojektiin Atrium One Varsovan keskustassa Puolassa. Peikko toimittaa kohteeseen 1,3 kilometriä Deltapalkkeja, 2000 kpl pilariliitososia ja suuren määrän raudoitusjatkoksia. Toimitukset käynnistyvät joulukuussa 2012. 

Atrium One -hanke on 14-kerroksinen 18 000 m2 käsittävä korkea toimistorakennus joka valmistuu vuonna 2014. Kohteen rakennesuunnittelusta vastaa ARUP, rakentajan on Skanska S.A. ja rakennuttajana on Skanska Property Poland Sp. z o.o. 

“Olemme erittäin tyytyväisiä siihen että Peikon Deltapalkki ja liitososat valittiin tähän merkittävään ja vaativaan hankkeeseen Varsovassa. On huomionarvoista, että Skanska valitsi jälleen Deltapalkki-ratkaisumme merkittävään toimistorakennushankkeeseensa Puolassa. Deltapalkki on menestynyt hyvin Puolan toimitilarakentamismarkkinoilla, missä betonielementtiteknologia on saamassa yhä suurempaa jalansijaa.” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja. 


Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
GSM 050 384 3001, sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut  

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan ja liittopalkkeihin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikollla on tytäryhtiöt 30 maassa Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2011 oli 105 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 800 ammattilaista. Lisätietoja www.peikko.com. 

Deltapalkki on Peikon liittopalkkijärjestelmä kaikenlaisiin rakennuksiin pientaloista kerrostaloihin. Se mahdollistaa joustavat pohjaratkaisut rakennuksen elinkaaren ajan sekä vaivattomat LVI- ja sähköasennukset. Deltapalkin avulla voidaan kerroskorkeutta pienentää jopa 500 mm. Tämän johdosta rakennuksen tilavuus pienenee ja energiatehokkuus paranee. Deltapalkin avulla voidaan toteuttaa helposti myös erilaisia ulokkeita ja muita haastavia julkisivuratkaisuja ilman paikallavalua.