Peikko toimittaa 1,2 Km Deltapalkkeja kauppakeskusprojektiin Tsekkeihin

Peikko Groupin tsekkiläinen tytäryhtiö Peikko Czech Republic s.r.o. on saanut mittavan Deltapalkkitilauksen Šantovkan suureen aleueelliseen kehityshankkeeseen Tsekin itäosassa Olomoucissa. Tilaus sisältää 1,2 kilometriä Deltapalkkeja ostoskeskukseen jonka on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä.

Šantovkan vaiheittain etenevää kehityshanketta rakennetaan lähes 11 hehtaarin kokoiselle vanhalle tehdastontille Olomoucin keskustassa. Alueelle valmistuu ostoskeskus, toimisto- ja asuinrakennuksia.  Ostoskeskus Galerie Šantovka johon Peikko toimittaa Deltapalkit on hankkeen ensimmäinen vaihe. Hankekehittäjänä toimii SMC Development a.s., rakennuttajana DANDREET a.s. ja rakennusliikkeenä Metrostav a.s. Rakennesuunnittelusta vastaa De Bondt s.r.o. ja kohteen arkkitehdit ovat Benoy Ltd. ja ATELIER 8000 s.r.o.

"Olemme iloisia siitä, että Peikon Deltapalkit valittiin tämän mittavan kehityshankkeen ensimmäiseen vaiheeseen. Deltapalkin etuja rakennusprojektissa ovat kustannuskilpailukyky, joustavuus ja rakentamisen nopeus. Tässä hankkeessa käyttämällä Deltapalkkia voitiin keroskorkeutta pienentää. Se nopeuttaa rakennusprosessia ja pienentää rakennuksen käyttökustannuksia koko sen elinkaaren ajan. ” kommentoi Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja. 


Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001, 
sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikollla on tytäryhtiöt 30 maassa Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2011 oli 105 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.