Peikko toimittaa 0.8 km Deltapalkkeja sekä elementtien liitososia Skanskan Green

Lehdistötiedote 24.1.2011

Peikko Groupin Puolan yksikkö, Peikko Polska Sp.z o.o., on tehnyt rakennusyhtiö SKANSKAn kanssa sopimuksen merkittävästä Deltapalkki- ja liitososatoimituksesta Green Towers -nimiseen toimistohankkeeseen  Wrocławin kaupungissa, luoteis-Puolassa.

Green Towers -projekti sijaitsee vain 5 minuutin päässä Wrocławin vanhasta kaupungista ja siinä on yhteensä yli 23.000 m2 vuokrattavaa toimistotilaa. Tilat on suunniteltu niin että niissä käytetään viimeisintä ympäristöystävillästä teknologiaa ja tavoitteena on, että rakennukset ovat erittäin energiatehokkaita. Green Towers -projekti on LEED- ja GREENBUILDING-sertifioitu.

Peikon asiakas projektissa on SKANSKA. Toimitukset työmaalle on jo aloitettu ja ne jatkuvat aina maaliskuule 2011 asti. Peikko toimittaa kohteeseen 0.8 km Deltapalkkeja sekä useita eri Peikon liitososia, mm. Modix raudoitusjatkoksia, PCs piilokonsoleita ja pilarikenkiä.

"Olemme etuoikeutettuja voidessame olla toimittaja Green Towers –hankkeessa, yhdestä Puolan arvostetuimmassa rakennusvaiheessa olevasta toimistohankkeesta.  Deltapalkki- ja liitososakonseptillamme on selviä etuja loppukäyttäjälle toimistorakennuskohteissa – hintakilpailukyky, rakennustekninen joustavuus ja rakennusajan nopeutuminen. Olemme tyytyväisiä siihen että nämä edut ovat käytössä myös Puolassa.”, kertoo  Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, + 358 50 384 3001
Dariusz Zimny, toimitusjohtaja, Peikko Polska Sp. z o.o. + 48 668 45 2981

Skanskan Green Towers internetsivut englannin kielellä:
http://www.skanska.pl/en/Products-and-services/Offices-for-lease/Green-Towers/

Peikko on liittopalkkeihin ja betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan keskittyvä perheyhtiö. Peikko Group Oy:llä on tytäryhtiöt Alankomaissa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Kanadassa, Kreikassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saudi Arabiassa, Saksassa, Slovakiassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Tšekissä, Turkissa, Venäjällä, Virossa, Ukrainassa sekä Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Peikon tuotantolaitokset sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Liettuassa, Saksassa, Slovakiassa, Suomessa,Venäjällä sekä Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Peikko Groupin palveluksessa on yli 700 työntekijää. Lisätietoja www.peikko.com