Peikko palkkaa 50 uutta työntekijää myyntiin ja tekniseen asiakaspalveluun

Peikko Group palkkaa 50 uutta työntekijää myyntiin ja tekniseen asiakaspalveluun tämän vuoden toisen ja kolmannen vuosineljänneksen aikana. Uudet työpaikat sijaitsevat yhteensä 23 maassa: Alankomaissa, Australiassa, Belgiassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Kiinassa, Koreassa, Latviassa, Malesiassa, Puolassa, Ranskassa, Romaniassa, Saksassa, Singaporessa, Slovakiassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Tšekissä, Turkissa, Virossa ja Venäjällä.

Peikko etsii paikallisia osaajia, jotta se voi tarjota asiakkailleen entistäkin parempaa ja nopeampaa palvelua. Hakijoiden tulee puhua paikallista kieltä ja tuntea paikallinen rakennusalan kulttuuri. Uudet työntekijät tulevat työskentelemään joko myynnissä tai teknisessä asiakaspalvelussa. Kaikki työpaikat ovat vakituisia.

"Uskomme, että rakennusalan markkinat tulevat kasvamaan COVID-19-pandemian jälkeen, ja meillä Peikossa on ainutlaatuiset tuotteet ja palvelut, joilla voimme vastata uusien ja nykyisten asiakkaittemme tarpeisiin. Viimeisten 11 vuoden aikana Peikon liikevaihto on kasvanut joka vuosi, ja tätä kasvua haluamme kiihdyttää entisestään vuosien 2021–2022 aikana. Tarjoamme uusille työntekijöillemme motivoivia ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia globaalissa rakennusalan yhtiössä, joka tarjoaa ratkaisuja myös kiertotalouteen sekä tuotteita, jotka auttavat asiakkaitamme vähentämään CO2-päästöjään", kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh +358 50 384 3001, sähköposti [email protected]

Kim Salvén, Vice President, Sales & Marketing, Peikko Group Oy
Puh. +358 40 753 4595, sähköposti [email protected]

 

www.peikko.com/50forerunners

 
Peikko Group Oy on johtava elementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa kahdessatoista maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2020 Peikon liikevaihto oli 239 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on noin 1 900 ammattilaista. Vuonna 1965 perustetun Peikon pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja: www.peikko.com.