Peikko ostaa iso-britannialai­sen betonilattioiden liikuntasaumoja valmistavan Metalscreedin tuotteet ja tuoteoikeudet

Peikko Group on hankkinut liiketoimintakaupalla Iso-Britanniassa sijaitsevan teollisten betonilattioiden liikuntasaumoihin erikoistuneen Metalscreed UK Ltd:n tuotteet ja tuoteoikeudet. Metalscreed on vuonna 2004 perustettu yritys, joka on kehittänyt ja tuonut markkinoille useita innovatiivisia, patentoituja teollisten betonilattioiden saumaratkaisuja. Metalscreedin työntekijät jatkavat Peikon palveluksessa kaupan jälkeen.

Betonilattioiden liikuntasaumat ovat kuuluneet Peikon tuotevalikoimaan 1990-luvulta lähtien. Betonilattiatuotesegmentin merkittävin tuoteperhe on muutamia vuosia sitten markkinoille tuotu TERA Joint. Metalscreedin tuotevalikoima istuu täydellisesti Peikon valikoimaan täydentäen sitä. Erityisesti UNIRAIL Screeding Systems ja METAFORM-liikuntasaumat tarjoavat merkittävää uutta potentiaalia. Peikko tulee markkinoimaan myös muita tuotteitaan Metalscreedin nykyiselle asiakaskunnalle.

“Metalscreedin nykyiset tuotteet ja uusien tuotteiden patentit takaavat merkittävän kasvun Peikon betonilattiatuotteiden myynnille jo ensi vuonna. Olemme todella tyytyväisiä saadessamme kaupan myötä tuotteiden lisäksi palvelukseemme vahvaa teollisen betonilattia-alan osaamista”, kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

“Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet innovatiivisten, korkealuokkaisten betonilattiatuotteiden valikoimaa kansainvälisille markkinoille. Peikon kansainvälinen myyntiverkosto tarjoaa hienon mahdollisuuden markkinoida Metalscreedin tuotteita entistäkin laajemmin”, sanoo Metalscreed UK Ltd:n toimitusjohtaja Pat Eve, joka siirtyy kaupan myötä Peikko Groupin työntekijäksi.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, CEO, Peikko Group Corporation, Tel. + 358 50 384 3001,
email: [email protected]

Jakelu: Keskeinen media, Peikon internetsivut

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2012 oli 113 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 900 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.

Metalscreed lyhyesti:
Vuonna 2004 Iso-Britanniassa perustettu Metalscreed on yksi alansa johtavista innovatiivisten ja ympäristömyötäisten tuotteiden kehittäjistä kansainväliselle teollisten betonilattioiden teollisuudelle. Yrityksen tuotteita on myyty yli 20 maassa. Lisätietoa: www.metalscreed.com