Peikko ostaa betoniteräsjatkoksiin erikoistuneen Threadsure®-liiketoiminnan australialaisyhtiöltä

Peikko Group Oy on ostanut australialaisyritysten Threadsure Connection Systems Pty Ltd. ja Adjusta Pty Ltd liiketoiminnan. Yrityskauppa käsittää tuoteoikeudet, tuotantokoneiston, varastot ja nykyisen liiketoiminnan. Yritysten avainhenkilöt jatkavat Peikon työntekijöinä.

Yritykset ovat keskittyneet raudoitusjatkosten toimittamiseen merkittäville rakennusliikkeille Australiassa. Yritysten toiminnot on keskitetty lähelle Brisbanea Queenslandissa. Yrityskaupan jälkeen kaikki Threadsuren ja Adjustan toiminnot tulevat olemaan osa Peikon australialaista yhtiötä Peikko Australia Pty. Ltd.:tä.

“Olen iloinen, että Threadsuren ja Adjustan tuotteita tullaan kehittämään edelleen Peikon nimen alla. Meille on myös tärkeää, että ammattitaitoinen tiimimme voi jatkaa asiakkaidemme palvelemista Australiassa, ja tarjota markkinoiden parhaita raudoitusjatkoksia”, kertoo myyjäosapuolen edustaja Gavin Weston. 

“Peikko on toiminut Australian markkinoilla vuodesta 2013 lähtien. Nyt hankittu tuotevalikoima täydentää tarjontaamme paikallavalurakentamisessa. Peikolle tämä on erinomainen mahdollisuus laajentaa tiimiään ja toimintaansa Australian kilpailluilla markkinoilla”, toteaa Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM: 050 384 3001, sähköposti: [email protected]  

Trent Davis, Managing Director, Peikko Australia Pty Ltd., GSM: + 61 0451 265 121, sähköposti: [email protected]

Lisätietoa yrityksistä Threadsure ja Adjusta: http://threadsure.com.au/        

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 600 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.