Peikko osallistuu Kiinan markkinoita säätelevien rakennusstandardien laatimiseen

Uusi standardi avaa elementtiliitosrakentamisen markkinoita Kiinassa.

Peikko Groupin myyntiyhtiö Kiinassa on ollut jäsenenä Technical Specification for Precast Multi-Story Structures -komitean toimituksellisessa johtokunnassa, joka määrittelee elementtirakenteisten kerrostalojen teknisiä arviointikriteereitä. Komiteaa johtaa The Chinese Academy of Building Research, kiinalaisen rakennustutkimuksen akatemia. Peikon edustajat johtokunnassa ovat Bin Zhu, Senior Project Engineer, ja Huafei Shi, National Sales Manager.  

Komitean päätavoite on luoda pulttiliitosteknologian standardeja Kiinan rakennusmarkkinoille. Hanke käynnistyi huhtikuussa 2017, ja uusi standardi julkistettiin ja otettiin virallisesti käyttöön heinäkuussa 2019. Hanke on saanut China Association for Engineering Construction Standardizationin, CECS:n, hyväksynnän. 

”Olemme iloisia siitä, että Peikko on kutsuttu osaksi tätä standardointihanketta. Uusi standardi pitää sisällään useita merkittäviä uudistuksia, erityisesti osittain jäykkien runkorakenteiden ja pulttiliitettyjen runkojen teknisten standardien osalta. Standardin käyttöönotto on tärkeä askel Kiinan elementtirakentamisessa ja avaa Peikolle merkittäviä mahdollisuuksia Kiinan markkinoilla”, kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja. 

 
Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, puh. 050 384 3001, sähköposti: [email protected]

Michal Horak, Vice President APAC, Peikko China, puh. +86 186 0628 7923, sähköposti: [email protected]   

Jakelu: Keskeinen media, Peikon internetsivut

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen mataliin välipohjajärjestelmiin ja elementti- ja paikallavalurakentamisen liitostekniikkaan keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on myyntitoimistot yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja omaa tuotantoa 10 maassa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 225 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö, jonka palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.