Peikko laajentaa tuotantoaan Turkkiin

Peikon turkkilainen tiimi, Peikko Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, on aloittanut tuotannon hiljattain valmistuneissa tiloissa Izmitin kaupungissa, noin 100 kilometriä Istanbulista itään. Peikolla on jo vuodesta 2009 alkaen ollut Istanbulissa oma myynti- ja suunnittelutiimi.

Nyt tuotannon käynnistyessä Peikko toimii noin 700 neliömetrin tiloissa. Ensimmäiset valmistettavat tuotteet ovat teollisuuden käyttöön soveltuvia lattiaratkaisuja, kuten räätälöityjä TERAJOINT®-liikuntasauma-järjestelmiä. Peikon tavoite on laajentaa tuotetarjontaansa ja toimintaansa tulevina vuosina.

“Jotta voimme palvella turkkilaisia asiakkaitamme ja kasvattaa liiketoimintaamme edelleen vaihtuvien valuuttakurssien, kasvavien logistiikkakustannusten ja tullimaksujen ympäristössä, meidän on välttämätöntä olla vahvemmin paikallisesti läsnä. Olen erittäin tyytyväinen, että Peikon tuotteita valmistetaan nyt myös Turkissa,” kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. +358 50 384 3001, sähköposti [email protected] 

Cem Özer, Managing Director, Peikko Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Puh. +90 533 470 9086, sähköposti [email protected]

Peikko Group lyhyesti: Peikko Group Oy on johtava teräsbetonielementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa yhdessätoista maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2019 Peikon liikevaihto oli 231 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Vuonna 1965 perustetun Peikon pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja: www.peikko.com.