Peikko kasvattaa tuotantokapasiteettiaan Ras Al Khaimahissa, Arabiemiraateissa

Peikko Gulf LLC lisää tuotantokapasiteettiaan 30 - 40 prosentilla Ras Al Khaimahissa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Laajennushanke pitää sisällään pitkäaikaisen 11 000 neliömetrin maa-alueen vuokrauksen, olemassa olevan tehdasrakennuksen laajentamisen sekä useiden uusien tuotantokoneiden hankinnan. Uuden tuotantokapasiteetin arvioidaan olevan käytössä tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana. 

Peikko Gulf valmistaa Ras Al Khaimahissa elementtirakenteisiin tarkoitettuja liitososia ja DELTABEAM®-liittopalkkeja noin 100 työntekijänsä voimin. Peikon Lähi-idän tarjonta on ainutlaatuinen, ja uudistukset antavat yhtiölle entistä paremmat mahdollisuudet vastata asiakkaiden tiukkoihin toimitusvaatimuksiin sekä tarjota korkealaatuista teknistä asiakaspalvelua.

”Peikolla on ollut toimintaa Lähi-idässä jo yli viidentoista vuoden ajan. Tuotantokapasiteetin kasvattaminen on looginen askel, joka mahdollistaa Peikon osallistumisen entistä suurempiin projekteihin. Olemme kiitollisia Ras Al Khaimahin Talousalueelle, RAKEZ, hyvästä yhteistyöstä maa-alueen vuokrauksessa”, toteaa Radovan Endel, Peikko Gulf LLC:n toimitusjohtaja.

“Meillä on Lähi-idässä loistava tiimi, jolla on valmiudet kasvattaa liiketoimintaa. Meillä on ilo yhdessä kumppanimme Al Rashedin kanssa panostaa toimintojen kehittämiseen”, sanoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy

Puh. +358 50 384 3001, sähköposti [email protected]

 

Radovan Endel, toimitusjohtaja, Peikko Gulf LLC

Puh. +971 50 279 2215, sähköposti: [email protected]

 

Peikko Group lyhyesti

Peikko Group Oy on johtava elementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat turvallisempaa, tehokkaampaa ja vastuullisempaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa 12 maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2023 Peikon liikevaihto oli 262 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on noin 2 000 ammattilaista, joista Suomessa noin 350. Peikko on perustettu vuonna 1965 ja pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja: www.peikko.com.     

 

Peikko Gulf LLC lyhyesti

Peikko Gulf LLC on vuonna 2008 perustettu yhteisyritys, jonka omistavat Peikko Group Oy ja Rashed Abdul Rahman Al Rashed & Sons Group, yksi Saudi-Arabian johtavista kauppa- ja teollisuuskonserneista.