Peikko jatkaa panostusta Lähi-idän toimintojensa kehittämiseen

PEIKKO JATKAA PANOSTUSTA LÄHI-IDÄN TOIMINTOJENSA KEHITTÄMISEEN
 
Peikko on tehnyt sopimuksen merkittävän tuotantoyhteistyökumppaninsa kanssa, jonka mukaan Peikko ostaa tuotantolaitteistoa ja lähes 40 työntekijää, joukossa myös avainhenkilöitä, siirtyvät Peikko Gulfin palvelukseen. Järjestely on osa Peikon Lähi-idän toimintojen laajennusohjelmaa.  

Peikko Gulf on lähiaikoina toimittanut useita merkittäviä tilauksia – 2 kilometriä TERA Joint -lattialiikunta-saumoja Al Jedar -yhtiölle Port Khalifassa sijaitsevaan projektiin, betonipilarien ja -palkkien kiinnitysosat Prainsa-yhtiölle suuren sementtitehtaan laajennukseen Saudi-Arabiaan sekä betonipilarien ja -palkkien kiinnitysosat Abu Dhabi Precast -yhtiölle Abu Dhabiin rakennettavaan suureen ostoskeskusprojektiin. Lisäksi ensimmäiset paikallisesti valmistetut Deltapalkit toimitettiin Dammaniin, Saudi-Arabiaan loppuvuonna 2011.  

”Peikko näkee Lähi-idän markkinoilla paljon potentiaalia. Jatkamme investointejamme kehittääksemme ja laajentaaksemme edelleen toimintaamme alueella. Tavoitteenamme on parantaa toimitusvarmuutta ja lyhentää toimitusaikoja. Erityisen ilahtuneita olemme siitä, että paikalliset elementtitehdasasiakkaat ovat omaksuneet  betonipalkkien ja -pilarien pulttiliitosten tarjoamat tekniset edut.” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.  
 
Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, Puh. + 358 50 384 3001,
sähköposti: [email protected]  
Arto Pohjonen, General Manager, Peikko Gulf LLC, Puh. +971 504621102,
sähköposti: [email protected]  

Jakelu: Keskeinen media, Peikon internetsivut
 
Peikko Gulf ja Peikko Group lyhyesti:
Peikko Gulf on yhteisyritys jonka omistavat Peikko Group Oy ja Rashed Abdul Rahman Al Rashed & Sons Group, yksi Saudi-Arabian johtavista kauppa- ja teollisuuskonserneista. Peikko Gulfilla on kaksi tuotantoyksikköä; Peikko Gulf LLC toimii Ras Al Khaimahin teollisuusalueella Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja Al Rashed Peikko LLC toimii Saudi-Arabiassa. Lisätietoja: www.peikko.ae.
 
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan ja liittopalkkeihin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikollla on tytäryhtiöt 30 maassa Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 8 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2011 ylitti 105 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.