Peikko jatkaa myyntiverkostonsa vahvistamista: Toimistot avattu Australiaan ja Intiaan

Peikko aloitti tuotantotoiminnan Kiinassa kesällä 2011 ja myös myynti lähialueilla on aloitettiin. Voidakseen palvella asiakkaitaan tehokkaasti, Peikko jatkaa strategiansa toteuttamista, jonka mukaan yhtiöllä on oma myynti ja tekninen asiakaspalvelu lähellä asiakkaita. 

Syksyn 2012 aikana Peikko on avannut kaksi uutta myyntitoimistoa Aasian-Tyynenmeren-alueella. Australiaan perustettu toimisto sijaitsee itärannikolla Sydneyssä. Toinen uusi toimisto on avattu Intian Puneen, joka on maan betonielementtiteollisuuden keskittymä. Sekä Australian että Intian toimistot keskittyvät betonielementtien liitososiin ja betonilattiatuotteisiin. Peikon Kiinan tuotantolaitos palvelee ensisijaisesti molempia uusia myyntitoimistoja. 

”Peikolla on omat toimistot yli 30 maassa. Myyntiverkostomme laajentuminen APAC-alueella on luonnollinen kehityssuunta – Peikko haluaa tarjota teknisiä ratkaisujaan yhä kansainvälistyvälle asiakaskunnalleen.” toteaa Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja. 


Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Corporation, GSM +358 50 384 3001, 
sähköposti:  [email protected] 

Markus Korhonen, General Manager, Peikko APAC, GSM +86 15162343257,
sähköposti: [email protected] 

Peikko Australia/Sydneyn toimisto:
Trent Davis, Managing Director, GSM +61 451 265121,
sähköposti: [email protected], www.peikko.com.au

Peikko India/Punen toimisto:
Laxman Wadhwani, Area Sales Manager, GSM +91 8408944578,
sähköposti: [email protected], www.peikko.in 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikollla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2012 ylitti 110 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 900 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.