Peikko jatkaa Aasian-toimintansa kehittämistä – uusi tytäryhtiö perustettu Singaporeen

Peikko Group Oy on perustanut uuden tytäryhtiön Peikko Singapore Pte. Ltd. Singaporeen. Yhtiö tulee aluksi keskittymään betonielementtien liitososien ja betonilattiatuotteiden myyntiin. Tarkoituksena on myös aloittaa paikallinen varastointi myyntitoimintojen lisäksi, jotta paikallisia asiakkaita voidaan palvella mahdollisimman joustavasti ja luotettavasti. 

Peikko hake aktiivisesti kasvua Aasian-Tyynenmeren markkinoilta. Peikolla on tuotantoyksikkö Kiinassa Zhangjiagangissa Shanghain pohjoispuolella ja myyntitiimit Singaporen toimiston lisäksi Kiinassa ja Australian itärannikolla. 

”Peikko toimii maailmanlaajuisesti ja meillä on on omat toimistot yli 30 maassa. Toiminnan laajentaminen APAC-alueella on meille luonnollinen kehityssuunta. Näemme siellä paljon kasvumahdollisuuksia. Peikon strategiana on olla paikallisesti läsnä omilla toimistoilla ja henkilöstöllä niillä markkinoilla joilla toimimme. Näin voimme varmistaa paikallisen markkinan ja lainsäädönnön tuntemisen, jotta voimme auttaa asiakkaita tekemään heidän rakennusprosessistaan helpomman, nopeamman ja turvallisemman.” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja. 

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001, sähköposti:  [email protected]
Markus Korhonen, General Manager, APAC, GSM +86 1516 2343 257, sähköposti: [email protected], www.peikko.sg 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2013 oli noin 125 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com