Peikko investoi Suomessa yli 4 miljoonaa euroa Deltapalkki-tuotannon teknologiaan ja toimistotilojen laajennukseen

Peikko Group investoi toimintansa kehittämiseen Lahdessa. Investointien kokonaisarvo on yli 4 miljoonaa euroa. Investoinnit kohdistuvat Deltapalkki-tuotannon kehittämiseen sekä nykyisen pääkonttorin laajentamiseen Lahdessa. 

Peikko Finland Oy:n Deltapalkki-tuotannossa käytettävät avainkoneistot modernisoidaan. Vanha plasmaleikkauslinjasto korvataan uudella. Lisäksi Deltapalkki-tuotantoon rakennetaan täysin uusi maalaamo. Nämä investoinnit parantavat tuotannon tehokkuutta ja laatua. Investoinnit ovat tuotantokäytössä maaliskuussa 2016. 

Nykyinen Peikko Group Oy:n pääkonttori ja tytäryhtiö Peikko Finland Oy:n toimistotilat rakennettiin vuonna 2007 käsittäen 1 690 m2 suuruiset tilat. Toimiston uusi laajennusosa on suuruudeltaan 1 120 m2. Samalla nykyiset toimistotilat uudistetaan uudisrakennusta vastaaviksi. Laajennustyöt käynnistyivät kesäkuussa 2015 ja uudet tilat otetaan käyttöön maaliskuussa 2016. Laajennus mahdollistaa modernit ja ergonomiset toimistotilat työntekijöille sekä tiloja erilaisille asiakastapaamisille. Sekä toimistolaajennuksen että uuden Deltapalkki-tuotannon maalaamon rakennustyön toteuttaa Rakennusliike Pakkanen Oy. 

”Peikko on sitoutunut jatkuvaan henkilöstön, tuotteiden ja prosessien kehittämiseen. Tuotannon investoinnit tehostavat Deltapalkkien tuotantoprosessia. Toimistolaajennuksella haluamme varmistaa oman henkilölöstömme tyytyväisyyden työympäristöönsä ja saada korkeatasoiset tilat joissa voimme isännöidä asiakkaitamme” kertoo Peikko Group Oy:n toimistusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
GSM: 050 384 3001, sähköposti: [email protected]

Esa Rusila, toimitusjohtaja, Peikko Finland Oy
GSM: 0500 844 063, sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2014 oli 147 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1200 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com