Peikko Groupin Topi Paananen on EY:n kasvuyrittäjäkilpailun voittaja

Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen on valittu Suomen parhaaksi kasvuyrittäjäksi 2020 EY Entrepreneur of the Year -kilpailussa. Voiton myötä Paananen lähtee kisaamaan yrittäjyyden maailmanmestaruudesta myöhemmin tänä vuonna järjestettävään EY World Entrepreneur of the Year -kilpailuun, johon osallistuu yrittäjiä yli 50 maasta.

Topi Paananen valittiin Suomen Entrepreneur of the Year 2020 -voittajaksi 15. tammikuuta järjestetyssä finaalissa. Konsulttiyritys EY:n järjestämässä kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Kilpailua on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan, ja tänä vuonna siihen osallistui 54 suomalaista kasvuyritystä.

Topi Paananen on toiminut Peikossa erilaisissa johtotehtävissä vuodesta 2005 lähtien. Näiden 15 vuoden aikana yhtiön liikevaihto on kasvanut yli 200 miljoonaa euroa, josta orgaanista kasvua on ollut 95 prosenttia. Peikko on perustanut omat tuotantolaitokset 11 maahan, ja sillä on oma tekninen tuki sekä omat myyntitoiminnot yli 34 maassa, joissa se tarjoaa paikallista palvelua loppuasiakkailleen. Tämä pitkäaikainen kehitys on sisältänyt myös merkittäviä investointeja tutkimus- ja kehitystoimintaan sekä vahvaa panostusta rakentamisen vastuullisuuteen.

“Olemme erittäin kiitollisia tästä tunnustuksesta. Se osoittaa, että olemme yhtiönä kehittäneet toimintaamme oikeaan suuntaan palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä palkinto kuuluu koko Peikon tiimille, joka on myös viime vuonna saavuttanut poikkeuksellisen hienoja tuloksia yhtiön volyymien kasvattamiseksi ja kannattavuuden merkittäväksi parantamiseksi,” toteaa Topi Paananen, Suomen Entrepreneur of the Year 2020.

Kuvat: Peikko Group, EY Entrepreneur of the Year Finland

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. +358 50 384 3001, sähköposti [email protected]

Peikko Group lyhyesti: Peikko Group Oy on johtava teräsbetonielementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa yhdessätoista maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2019 Peikon liikevaihto oli 231 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Vuonna 1965 perustetun Peikon pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja: www.peikko.com.