Peikko Groupille 8 700 m²:n tuotantotilat Liettuan Kaunaksesta

Peikko Group Oy:n liettualainen tytäryhtiö Peikko Lietuva UAB on allekirjoittanut sopimuksen Ektornet Commercial Lithuania UAB:n kanssa Kaunaksen teollisuusalueella sijaitsevien 8 671 m²:n tuotantotilojen ostamisesta. Peikolla on ollut omaa tuotantoa 3000 m²:n tiloissa Liettuassa jo vuodesta 2006 lähtien ja yhtiö työllistää tällä hetkellä 75 henkeä. Uusien tilojen myötä tuotantotila kaksinkertaistuu mahdollistaen merkittävän tuotannon kasvun. Peikko Lietuva UAB keskittyy liittorakenteiden, erityisesti liittopilarien valmistamiseen Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille. Uusissa tuotantotiloissa on tällä hetkellä vuokralainen, joten tuotannon siirtyminen uusiin tiloihin tapahtuu vuoden 2013 aikana. 

Investointi tukee Peikon kasvutavoitteita ja tulee pitkällä tähtäimellä myös kasvattamaan Suomen ja Slovakian Deltapalkki-tehtaiden volyymiä. Peikon liittorunkoratkaisu koostuu Deltapalkeista ja liittopilareista. Ratkaisu soveltuu erityisesti toimistorakennuksiin, kauppakeskuksiin ja julkiseen rakentamiseen. 

“Peikon tavoitteena on merkittävästi kasvattaa liittorakenteiden myyntiä myös tämänhetkisten markkinoittemme ulkopuolella. Olemme erittäin tyytyväisiä Liettuan toimintojen kehittymiseen. Jatkossa Liettuan yksikkömme voi palvella Peikko Groupin asiakkaita yhä tehokkaammin.” kertoo Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen. 


Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001, 
sähköposti: [email protected] 

Paulius Bulota, toimitusjohtaja, Peikko Lietuva UAB, GSM +370 615 40797, 
sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikollla on tytäryhtiöt 30 maassa Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2011 oli 105 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.