Peikko Group investoi uusiin tuotantotiloihin Pietarissa

Peikko Group on allekirjoittanut sopimuksen tuotantotilojen ostamisesta Pietarissa Venäjällä. Rakennukset ostetaan yhdessä Meka Pro Oy:n kanssa. Kokonaisuudessaan tilat käsittävät 25 000 m2 tuotanto- ja toimistotilaa. Uudenaikaiset tuotantotilat sijaitsevat Pietarin pohjoisosassa Parnasin alueella. Kiinteistöjen myyjä on SSAB:n venäläinen tytäryhtiö. Peikko tule käyttämään omaan toimintaansa noin 7 000 m2 tiloista.

Kiinteistökauppa toteutuu 2017 toisen vuosineljänneksen aikana. Peikko aloittaa uusien tuotantokoneiden asennukset ja nykyisissä pienissä tuotantotiloissaan sijaitsevien koneiden ja laitteiden siirron kolmannen vuosineljänneksen aikana.

”Peikko on ollut läsnä Venäjällä omalla tiimillä vuodesta 2006 lähtien. Nyt oli oikea aika päivittää tuotantotilamme vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Näemme paikallisen valmistuksen avulla paljon potentiaalia Venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin muodostamalla tullialueella. Uusien 5 000 m2 nykyisiä tilojamme suurempien tuotantotilojen myötä parannamme selkeästi toimintamme turvallisuutta ja tehokkuutta ja betonirakentamisessa käytettävien liitososien tuotantomme kasvaa merkittävästi. Tarkoituksemme on myös myöhemmässä vaiheessa aloittaa Deltapalkkien tuotanto Pietarissa”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy,
puh. 050 384 3001, sähköposti: [email protected]

Matvey Pirozhenko, toimitusjohtaja, OOO Peikko
puh. +7 921 941 2575, sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin laskutus vuonna 2016 oli 173 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 400 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.