Peikko avaa uuden tuotantolaitoksen Saudi-Arabian Dammamiin

Peikko Group on avannut uuden tuotantolaitoksen Saudi-Arabian itärannikolle, Dammamin kaupunkiin. Uusi 3000 m2 tuotantotila korvaa aiemman myös Dammamissa sijainneen pienimuotoisen tuotantotoiminnan ja varaston. Tuotantolaitos keskittyy betonielementtirakentamisessa käytettävien liitososien valmistukseen ja alkuvaiheessa siellä työskentelee noin 30 työntekijää. 

Peikko on toiminut Gulfin alueella vuodesta 2008 lähtien ja sillä on jo tuotantolaitos Yhdistyneissä Arabiemiraattikunnissa, jonka toiminta jatkuu kuten aiemmin. Uusi tuotantolaitos Saudi Arabiassa parantaa toimitusaikoja ja toimitusten joustavuutta, mutta myös lisää Peikon kapasiteettia koko Gulfin alueella. Uuden tuotantolaitoksen myötä Peikon henkilömäärä Gulfin alueella on noin 150. 

”Saudi-Arabian markkina on Peikolle tärkeä, sillä alueen betonielementtiteollisuuden markkinaosuus kokonaismarkkinoista on maailman mittakaavassa suuri ja rakentamisen aktiviteetti on korkealla tasolla. Paikallinen läsnäolo myös tuotannollisesti mahdollistaa joustavat, nopeat ja kustannustehokkaat toimitukset”, toteaa Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen. 

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001,
sähköposti: [email protected] 

Paulius Bulota, General Manager, Al Rashed Peikko LLC / Peikko Gulf LLC, puh. +966 54 727 2194 / + 971 50 6272 830,
sähköposti: [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko Gulf lyhyesti: 
Peikko Gulf on yhteisyritys jonka omistavat Peikko Group Oy ja Rashed Abdul Rahman Al Rashed & Sons Group, yksi Saudi-Arabian johtavista kauppa- ja teollisuuskonserneista. Peikko Gulfilla on kaksi tuotantoyksikköä; Peikko Gulf LLC toimii Ras Al Khaimahin teollisuusalueella Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja Al Rashed Peikko LLC toimii Saudi-Arabiassa. Lisätietoja: www.peikko.ae.

 

Peikko Group lyhyesti:

Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2013 oli 126 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.