Peikko avaa uuden tehtaan Johor Bahrussa, Malesiassa

Peikko Group Oy avaa uuden tuotantolaitoksen Johor Bahrun kaupungissa Malesiassa lähellä Singaporen rajaa. Tehtaan avaaminen on looginen askel eteenpäin, koska Peikolla on ollut myynnin ja teknisen tuen tiimi Singaporessa jo vuodesta 2014 asti.

Ensimmäiset avainhenkilöt on palkattu, ja “Peikko Malaysia SDN BHD”:n toiminnot käynnistyvät vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen aikana. Noin 3000 neliömetrin tiloissa tulee aluksi työskentelemään 20-30 henkilöä valmistaen erilaisia liitososia sekä paikallavalu- että elementtirakentamiseen Malesiassa ja Singaporessa. Joitakin tuotteita tullaan valmistamaan myös muiden alueiden tarpeisiin, kuten Peikko Australialle. 

 ”Ensimmäinen askel Peikko Malesian perustamisessa on otettu, ja tulevat vuodet näyttävät, miten nopeasti ja mille tasolle voimme laajentaa toimintoja. Haluamme palvella paikallisia asiakkaita mahdollisimman hyvin, minkä vuoksi kasvatamme resursseja Aasian ja Tyynenmeren alueella jo olemassa olevien Kiinan ja Australian toimintojemme lisäksi.”, toteaaTopi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. +358 50 384 3001, sähköposti [email protected]

 Michal Horak, Vice President, APAC, Peikko Group Oy
Puh. + 86 186 0628 7923, sähköposti [email protected]


Peikko Group lyhyesti

Peikko Group Oy on johtava elementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja vastuullisempaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa 11 maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2021 Peikon liikevaihto oli 255 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on yli 2 000 ammattilaista, joista Suomessa on 350 työntekijää. Peikon pääkonttori sijaitsee Lahdessa.