Peikko aloittanut oikeustoimet Unkarissa – Loschan loukkaa Peikon immateriaalioikeuksia

Peikko Group on saanut tietoonsa, että sen tuotteita, tuotenimiä ja tuotehyväksyntöjä on kopioitu. Nämä immateriaalioikeusrikkomukset voivat johtaa turvallisuusriskeihin unkarilaisilla rakennustyömailla.

Peikko on on aloittanut oikeustoimet unkarilaista Loschan Kft.:ta vastaan. Peikko vetoaa useisiin eri kohtiin vilpillistä kilpailua ja immateriaalioikeutta koskevassa lainsäädännössä, jotta saisi Loschan Kft:n lopettamaan Peikon tuotteiden ja tuotenimikkeiden kopionnin ja asiakkaiden tahallisen harhaanjohtamisen.

”Peikko pitää huolen omista immateriaalioikeuksistaan ja siitä, että myös sen kilpailijat noudattavat kunkin maanvoimassa olevaa lainsäädäntöä. On valitettavaa, että yrityksistämme huolimatta emme ole päässeet sopimukseen Loschan Kft.:n kanssa. Oikeustoimien aloittaminen on ainoa keino Peikolle taata betonirakentamisen liitososien turvallisuus myös Unkarissa,” toteaa Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, CEO, Peikko Group Corporation, Tel. + 358 50 384 3001,

email: [email protected]


Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut


Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2012 oli 113 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 900 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.