Peikko aloittaa oman tuotannon Kiinassa - tavoitteena myynnin aloittaminen Aasiassa

Lehdistötiedote 22.3.2011

Peikko Group Oy on päättänyt aloittaa oman tuotannon Kiinassa. Peikon tehdas sijaitsee Zhangjiagang-nimisessä kaupungissa Shanghain pohjoispuolella. Uusi Kiinan yksikkö keskittyy valmistamaan tuotteita Peikon myyntiyhtiöille Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä ja Euroopassa. Tämän lisäksi Peikko Kiina aloittaa vuoden 2011 aikana myyntitoiminnan niin Kiinaan kuin sen lähialueille.

Tehtaan tuotanto alkaa vuoden 2011 toisen vuosineljänneksen aikana ja ensivaiheessa laitos työllistää 40–50 henkilöä. Peikolla on käytössään modernia tehdastilaa noin3000 m2.

“Päätös oman tuotannon aloittamisesta Kiinassa on uusi mahdollisuus palvella Peikon nykyisiä ja uusia asiakkaita. Kiinan yksiköllä ei ole välitöntä vaikutusta Peikon olemassaolevaan tehdasverkostoon eikä nykyisiin toimittajasuhteisiin” kertooTopi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Topi Paananen, CEO, Peikko Group Oy, Puh. 050 384 3001, sähköposti: [email protected]

Markus Korhonen, General Manager, Peikko Construction Accessories (Zhangjiagang) Co.,Ltd, Puh. + 86 151623 43257, sähköposti: [email protected]

Peikko Group Oy on liittopalkkeihin ja betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan keskittyvä perheyhtiö. Peikko Groupilla on tytäryhtiöt Alankomaissa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Kanadassa, Kiinassa, Kreikassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saudi Arabiassa, Saksassa, Slovakiassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Tšekissä, Turkissa, Venäjällä, Virossa, Ukrainassa sekä Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Peikon tuotantolaitokset sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Kiinassa, Liettuassa, Saksassa, Slovakiassa, Suomessa, Venäjällä sekä Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Peikon palveluksessa on yli 700 työntekijää. Lisätietoja www.peikko.com