Peikko allekirjoitti yhteistyösopimuksen SK ecoengineeringin kanssa

Peikko Group Oy, johtava elementtirakentamisen teknologiatoimittaja ja SK ecoengineering, allekirjoittivat sopimuksen kansainvälisestä yhteistyöstä 15. marraskuuta Soulissa, Etelä-Koreassa. SK ecoengineering on korkean teknologian ratkaisuihin perustuva suunnitteluyritys vihreän energialiiketoiminnan, kuten vety & ympäristö, kaasu & sähkö, akut ja teollisuuslaitokset, alalla, jolla on rakennusprojekteja samanaikaisesti useilla mantereilla. SK ecoengineering on osa yhdestä Korean suurimmasta yrityksestä, SK Group:sta.

Sopimuksen myötä Peikko on hyväksytty toimittaja kaikille SK ecoengineeringin projekteille. Sopimuksessa sovittiin Peikon antamasta teknisestä tuesta ja toimituskyvystä SK ecoengineeringin projekteissa tietyillä maantieteellisillä alueilla sekä hinnoista ja toimitusehdoista.

SK ecoengineeringille sopimus mahdollistaa projekteille elementtiteknologiaan liittyvän paremman teknisen tuen. Pitkäaikainen yhteistyö mahdollistaa laadukkaammat, keskitetyt suunnitteluratkaisut ja niiden tuoman kustannusedun. Peikon verkoston kautta SK ecoengineering saa myös suoria kontakteja elementtiteollisuuden toimijoihin kohdemaissa.

Peikolle sopimus on iso askel kohti entistä suurempia kansainvälisiä elementtiliitosprojekteja. Peikko pystyy myös osallistumaan projekteihin aiempaa aikaisemmin ja voi siten tukea asiakasta entistä paremmin.

”Nyt tehty yhteistyösopimus on Peikolle monella muotoa erittäin merkittävä, ja se syntyi Peikon Korean tiimin pitkän ja johdonmukaisen työn tuloksena. Yhteistyö SK ecoengineeringin kanssa on oiva esimerkki siitä, että Peikko nähdään alansa luotettavana globaalina toimijana ja pystymme aidosti auttamaan asiakkaita tekemään rakennusprosesseistaan ​​nopeampia, turvallisempia ja vastuullisempia”, kommentoi Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

Lisätietoja:

Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. +358 50 384 3001, sähköposti [email protected]

Michal Horak, Vice President, APAC, Peikko Group Oy
Puh. + 86 186 0628 7923, sähköposti [email protected]

Kuvassa vasemmalta:
Jae Jang, Team Leader, Innovation Team, SK ecoengineering
Won Ik Lee, Team Leader, Subcontract Team, SK ecoengineering
Jin Yong Park, Vice President, Project Management, SK ecoengineering
Tae Soo Jung, Vice President, Procurement, SK ecoengineering
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Jong Han Oh, toimitusjohtaja, Peikko Korea Co., Ltd
Michal Horak, Vice President, APAC, Peikko Group Oy
Ha Seung Lee, Office Director, Peikko Korea Co., Ltd
Ik Sang Kim, Sales Manager, Peikko Korea Co., Ltd

 Peikko Group lyhyesti

Peikko Group Oy on johtava elementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja vastuullisempaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa 11 maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2021 Peikon liikevaihto oli 255 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on yli 2 000 ammattilaista, joista Suomessa on 350 työntekijää. Peikon pääkonttori sijaitsee Lahdessa.

 SK ecoengineering lyhyesti

SK ecoengineering on uusi yhtiö, joka perustettiin helmikuussa 2022 erillään SK Ecoplantista. Se on korkean teknologian ratkaisuihin perustuva suunnitteluyritys vihreän energialiiketoiminnan, kuten vety & ympäristö, kaasu & sähkö, akut ja teollisuuslaitokset, alalla. Lisäksi se rakentaa perustaa tullakseen luotettavaksi kumppaniksi tarjoamalla asiakkailleen lisäarvoa ja parhaita suunnitteluratkaisuja.